Vajdaság: Fidesz-barát aktivisták viszik házhoz és sokszor ki is töltik (!) a szavazópapírokat a levélszavazáshoz

Megosztás

Van még bárki, aki nem érti, mi a legfontosabb szerepe a kettős állampolgárságnak és a levélszavazásnak? A választási csalás melegágya, valami különös véletlen folytán ismét egy olyan gyanús dolog, ami abszolút és kizárólag a Fidesznek kedvez.

A 444.hu kicsit utánament a történetnek és ilyen rövid idő alatt is találtak számos esetet, ahol minimum durván megkérdőjelezhető a választások tisztasága. Az egész onnan indult, hogy Szerbiában nem a posta, hanem egy “civil szervezet” viszi házhoz a levélszavazatok kellékeit. Aztán időnként ki is töltik azokat… vajon melyik pártot ikszelik be rajta?

Naná, hogy ismét megvan a “hivatalos magyarázat” a képünkbe, de természetesen a civil szervezet aktivistái mind a Fidesz irányába elkötelezett emberekből állnak. Nézzünk néhány történetet első kézből, a Vajdaságból.

“A Vajdaságban nem a postás viszi ki a levélszavazatokat, hanem a Fidesz iránt elkötelezett helyi szervezetek aktivistái. A gyakorlat rengeteg visszaélésre ad alkalmat. Odamentünk és megnéztük, hogyan néz ki ez az egész élőben” – írja a 444.

Kapcsolódó cikkek