Hadházy érdeklődött volna Rogán Cecília tihanyi villájának engedélyéről, “a járványhelyzet miatt” utasították el

Megosztás

Még az építési hatóság is annyira küzd a járvány ellen, hogy a következő 45 napban (közben lesz egy választás is…) képtelen néhány dokumentumot bemutatni Hadházy Ákosnak. Müller Cecíliáék elindítottak bő két évvel ezelőtt egy lavinát, azóta minden kétes fideszes ügyet emögé lehet bújtatni. Ha áprilisban ismét Orbán nyer, ebben se várjunk semmilyen változást.

„A veszprémi ÉPÍTÉSI HATÓSÁG ANNYIRA KÜZD A JÁRVÁNY ELLEN, hogy csak A VÁLASZTÁS UTÁN LESZ IDEJE megmondani, ROGÁN CECÍLIÁNAK VAN-E ENGEDÉLYE egy vadonatúj villát építeni Tihanyban (az UNESCO által a világörökség részeként nyilvántartott nemzeti park területén)”

– írja Facebookon Hadházy Ákos független képviselő, aki azért fordult adatigényléssel az építési hatósághoz, „mert a propagandaminiszter korábbi felesége három emelet magas paravánnal próbálta elrejteni, hogy »felújítás« címén vadonatúj villát épít a tihanyi védett területen.

Rogán Antal volt feleségének telkén hivatalosan „szőlő és gazdasági épület” állt, de a szép háznak, ami korábban szerepelt Rogán Cecília Instagramján is, ma már csak hűlt helye van, ahogy a szőlőnek is. (444.hu)

Nem érhető el leírás a fényképhez.
Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy, ülő és lábbeli
Lehet, hogy egy kép erről: fa és természet
Lehet, hogy egy kép erről: 3 ember és szabadtéri

Kapcsolódó cikkek