Szijjártó szerint teljes mértékben fel vannak készülve menekültügyben, kár, hogy civilek végzik a kormány munkáját

Megosztás

Csak azért nem alakult ki totális káosz Magyarországon a menekültek özönlésének kezdete óta, mert civil szervezetek és önkéntesek elvégzik azt a munkát, amit a kormányzati szerveknek kellene. Ismét úgy büszkélkedik egy sikerrel a külügyminiszter, hogy valójában ahhoz a kormánynak túl sok köze nem volt, az egyszerű polgárok összefogása működteti a rendszert.

Szijjártó Péter szerint „teljes mértékben fel vagyunk készülve arra, hogy a növekvő számú menekülteket is befogadjuk Magyarországon”.

A külügyminiszter ezt vasárnap jelentette be Facebookon, egy nappal azután, hogy megjelent Kaufmann Balázs és Boros Juli videója, amiből kiderül, hogy Budapesten a Keleti és a Nyugati pályaudvaron azért nincs káosz, mert a civilek látják el azt a munkát, amit a kormánynak kellett volna megszerveznie.

A 444.hu videóját IDE KATTINTVA megtekinthetik a youtube-on.

Igaz, a Fidesz szerint a koronavírus-járvány tekintetében is Magyarország védekezése volt a leginkább példaértékű. A halálozási arány valahogy nem ezt jelzi és sajnos még nincs vége a járványnak. Mindent sikerként kell bemutatni a Fidesz-KDNP kormányzása alatt, ami már megmagyarázhatatlanul borzalmasan működik, azt pedig rá kell fogni az ellenzékre, vagy Brüsszelre.

Kapcsolódó cikkek