Csöbör Katalin sem vállalta a vitát a választások előtt – vajon miért menekülnek a fideszesek a viták elől?

Megosztás

Az ellenzék egyik borsodi közös jelöltje, Szilágyi Szabolcs szeretett volna nyilvános vitát folytatni, szervezett keretek között, ám a fideszes képviselő és képviselő-jelölt, Csöbör Katalin ezt elutasította. Az ellenzéki politikus annyiból megérti Csöbört, hogy “12 év kizsákmányolás, lopás és zsarnoki kormányzást követően nehéz lenne érveket felsorakoztatni Orbán mellett”.

Szilágyi még február végén osztotta meg gondolatait a Facebookon ezzel kapcsolatban.

“Csöbör Katalin nem vállalja a vitát.☝

A közélet egyik legfontosabb alapja a politikai vita. Hiszen a választópolgárok az érvek ütköztetése alapján tudnak dönteni arról, hogy mely politikus mond igazat vagy állít valótlant, melyik politikus tudja leginkább képviselni őket, ügyeiket és érdekeiket a Magyar Országgyűlésben. A Tabumentes Magyarországért Mozgalom szeretett volna vitát szervezni a mi választókerületünkben is.

Én természetesen örömmel fogadtam a felkérést, Csöbör Katalin azonban elutasította azt. Sajnálom, hogy így döntött, persze tisztában vagyok vele, hogy 12 év lopás, kizsákmányolás és zsarnoki kormányzás után – valódi teljesítmények nélkül – nehéz lenne érveket találni Orbánék mellett. A vita tehát elmarad, azonban a választópolgárok számára így is kiderülhet, hogy mely politikus mond igazat és ki az, aki hitelesen tudja őket, érdekeiket és ügyeiket képviselni majd a Magyar Országgyűlésben.

🇭🇺 Szabadságot és jólétet minden magyarnak! Legyen Magyarország mindannyiunké!”

Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember és , szöveg, amely így szól: „„A „Avita vita a közélet élet fontos része!" Elutasítja a vitát. Demakruia_s Kekos EGYSÉGBEN EGYSÉGBENMAGYARORSZÁGERT MAGYARORSZÁGÉRT JOBBIK MAGYAR 樂 SZOCIALISTA SZOCIALIST MACYARNETMIT NEPPAPT mszp PART MOMENTLI- 天 3hUD-BARTA MILA LMP M KECHИ Mi 6CCT SZRAL 59652RA4 MO2D4LIM”

Kapcsolódó cikkek