Agyrém: Vajna Tímea szerint nem orosz rakéta, hanem gázrobbanás okozhatta a lyukat a sérült kijevi lakóépületben

Megosztás

Ennyire hatásos a magyarországi televíziók orosz háborús propagandát sulykoló, egyoldalú híradása. Mindig abban kell reménykedni, hogy ezt Vajna Timi nem gondolhatta komolyan. De sajnos kiposztolta.

Az írást Hadházy Ákos szúrta ki a közösségi médiában, majd beszámolt róla a Facebookon.

“Vajna Tímea posztja szerint nem az agresszor oroszok rakétája, hanem gázrobbanás okozhatta a kijevi lakóház sérülését 🙁

Sajnos nem tehetjük meg, hogy ne foglalkozzunk ilyen ostobaságokkal. Nem tehetjük meg, hogy nem vesszük észre az orosz és a magyar propaganda jelentőségét. Ennek eredménye az, hogy ilyen posztok születhetnek megtévesztett, a valóság ellenőrzésére kevésbé fogékony honfitársainktól itthon is.

És nem tehetjük meg, hogy szó nélkül hagyjuk a cinizmus bombát, amikor az MTVA hírhamisító elnöke az MTVA „függetlenségét” féltve panaszolja be a az egyszínű Médiahatóságnál azt az ellenzéket, amelynek tagjai évek óta SOHA nem jelenhettek meg élő adásban náluk (felvételről is csak akkor, ha le kellett őket járatni).”

Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „timeavajna 1ó. Manipulated Manipulatednews? news? ASSOO ATED PRESS YES NO 80 PEOI THE HE Vagy ez egy règebbi gàzrobbanàs ès manipulàljàk a hîreket? Nem vagyok szakèrtö, de sztem ha rakèta èr egy èpületet akkor az egèsz összeomlik vagy legalàbbis lyukat hagy. szerintetek?”

Kapcsolódó cikkek