A Velünk a Város éles válasza Semjénnek: Nincs itt sem rakéta, sem háborús hangulat

Megosztás

Várható volt, hogy Semjén Zsolt miniszterelnök helyettes néhány nappal ezelőtti megnyilatkozása nem marad válasz nélkül, amikor egy Miskolcról kilőtt rakétára érkező orosz válaszcsapásról fantáziált, hogy az hogyan tenné a földdel egyenlővé Miskolcot és környékét is.

A Velünk a Város frakciója a Facebookon válaszolt az igencsak ízléstelen példálózásra. Remélik, a Fidesz sem szeretné idehozni a háborút, de külön kiemelték a kormánypárt ellentmondásos retorikáját a háború és a politika összemosásáról.

“Semjén Zsolt Miskolc lerombolásával példálózott Barcikán, ezért a Velünk a Város Frakciója felszólítja Semjén Zsoltot, hogy azonnal kérjen bocsánatot a miskolciaktól és fejezze be a háborús uszítást és a hazugságot!☝️

👉 Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes tegnap(előtt) azt állította egy fórumon Kazincbarcikán, hogy “ha Miskolcról kilőnének egy rakétát valakik, nem biztos, hogy fél óra múlva lenne Miskolc és környéke.”

☝️Semjén úr!

1️⃣ Miskolcon nincs sem rakéta, sem háborús hangulat, hacsak Önök nem hozzák ide, és a miskolciak azt szeretnék, ha Miskolcon továbbra is béke és nyugalom lenne!
2️⃣ Tudjuk, hogy Semjén úr nem örül neki, hogy Miskolcnak erős, ellenzéki vezetése van, de ez még nem ok arra, hogy a Ön a város lerombolásával példálózzon!
3️⃣ Felszólítjuk a miskolci Fidesz-Kdnp-s politikusokat és képviselőjelölteket, hogy azonnal határolódjanak el Semjén Zsolttól!
4️⃣ Semjén úr szíves figyelmébe ajánljuk Kocsis Máté Fidesz frakcióvezető szavait: “ALÁVALÓ DOLOG A HÁBORÚS HELYZETET OLCSÓ, KÖZÖNSÉGES POLITIKAI HASZONSZERZÉSRE FELHASZNÁLNI” és azt javasoljuk, hogy legalább egymással egyeztessenek már a kijelentéseik előtt.

☝️Miskolcnak nyugalomra, békére van szüksége, nem háborús rombolást vizionáló hobbivadászokra, hiszen a városnak így van már elég problémája a Fidesz kormányzása miatt.”

Lehet, hogy egy kép erről: 4 ember és , szöveg, amely így szól: „Semjén Zsolt: Ha Miskolcról kilÅ‘nének egy rakétát, fél óra múlva nem lenne Miskolc 2022. február 28. -20:33 Cseke Balázs LFÖLD Magyorország azért blokkolta Ukrajna targyalásait, mert korlátozták magyar kisebbség jogait. Ha nem adták volna meg magyar állampolgárságot kárpátaljai magyaroknak, most meghalnának. A KDNP elnöke egy kazincbarcikai kampányrendezvényen beszélt az orosz- ıkrán konfliktusról. híriy Kocsis Máté szerint alávaló dolog a háborús helyzetet olcsó, közönséges politikai haszonszerzésre felhasználni 2022. február -22:35 -Cseke Balázs BELFÖLD Fidesz frakcióvezetÅje szerint az lenne legiob kormány „tapasztalt, higgadt, megfontolt vezetőjét" es engedné a dolgozni.”

Kapcsolódó cikkek