Mit tett Hörcsik Richárd a körzetéért negyed évszázad alatt? – kérdezi kihívója

Megosztás

Erdei Sándor a Facebookon közzétett posztban írt arról, hogy ő valóban tenne a térségért, így április 3-án az a kérdés, hogy “a múltban éljünk, vagy jöjjön egy szebb jövő?”.

Erdei Sándor a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 5-ös választókerület összellenzéki jelöltje, ő lesz a kihívója a tavaszi országgyűlési választáson a képviselői pozíciót hosszú ideje betöltő Hörcsik Richárdnak. Erdei most egy friss Facebook-posztban írt arról, hogy fideszes ellenfele a negyed évszázados képviselőség és a több mint tíz éve tartó kétharmados többség ellenére sem igazán tett semmit a térségért:

“Közel negyed évszázada országgyűlési képviselő már az Abaúj- és Zempléni fidesz maffia feje, az (ál)lelkész Hörcsik Richárd!” – kezdi posztját az ellenzéki képviselő-jelölt. “Miközben az ország három legszegényebb járása is ebben a régióban van a 25 évnyi fidesz képviselet után, melyből 12 év kétharmados felhatalmazással telt – azaz bármit lehetett volna lendíteni itt -, mára soha nem látott méreteket öltött a térségben a korrupció, a lopás, a mutyi,a megfélemlítés,a zsarolás, az ellehetetlenítés és a kisemberek tudatos szegénységben tartása! Választásokra ugyan kapnak egy kis alamizsnát, szavazatukért pár ezer forintot, és osszák be négy évre!”

“Erről is szavaznak április 3-án az emberek!” – jelentette ki Erdei. “Maradjon-e egy nyugdíj előtt álló, mára megfáradt, motiválatlan, közpénzből milliárdossá lett Keresztapa, vagy pedig adja át a helyet végre egy lelkes, tettre kész,a lakosságért, az emberekért és a térségért tenni akaró ÚJ KÉPVISELETNEK? Én valóban tennék ezért a térségért! Erős hittel, becsülettel Abaújért és Zemplénért! Kérdés, akarja-e a többség a változást, vagy jó így, ami van? A múltban éljünk, vagy jöjjön egy szebb jövő? A kérdés tehát :Fidesz vagy nem Fidesz? Erről döntünk április 3-án a térségben!” – zárta posztját a jelölt.

Kapcsolódó cikkek