Győzött és növelte előnyét a tabellán a DVTK

Megosztás

A diósgyőriek a félidőben már két találattal vezettek, ám a legvégén még emberelőnyben is izgulniuk kellett a Kecskemét ellen egy váratlan öngól miatt.

A három pont azonban így is meglett és pont ennyi az előny jelenleg a második helyezett Vasassal szemben a táblázaton.

LABDARÚGÓ NB II
23. FORDULÓ

KTE HUFBAU–DIÓSGYŐRI VTK 2–3 (0–2)
Kecskemét, 1000
 néző. Vezette: Karakó Ferenc (Vígh-Tarsonyi Gergő, Belicza Bence Péter)
KTE: Varga B. – Buna (Tóth Dávid, a szünetben), Szabó A., Rjasko, Szalai G., Grünvald (Hadaró, 59.) – Vágó L., Nagy K., Szuhodovszki – Lukács D., Tóth Barna (Katona, a szünetben). Vezetőedző: Szabó István
DVTK: 
Póser – Polgár, Szatmári, Szűcs K., Bárdos, Keller – Molnár G. (Bokros, 85.), Lucas, Zsolnai (Németh M., 78.) – Könyves, Horváth Z. (Eppel, 78.). Vezetőedző: Kondás Elemér
Gólszerző: 
Könyves (0–1) a 18., Polgár (0–2) a 45., Szabó A. (1–2) a 68., Németh M. (1–3) a 88., Bárdos (öngól, 2–3) a 89. percben
Kiállítva: Szalai G. a 61. percben
MESTERMÉRLEG
Szabó István:
 – A Honvéd elleni Magyar Kupa-mérkőzés még kicsit bennünk volt, ráadásul a DVTK az első hibánkat kihasználta. A második félidei futballunk jobb volt, de ennyi sajnos nem elég a Diósgyőrrel szemben. A kiállítást jogosnak láttam, nem ezen múlt a vereségünk.
Kondás Elemér: – Értékes ez a győzelem. Voltak hibák a védekezésben, akadt gond a kommunikációval, ám összességében megérdemelten nyerte meg a csapat ezt a bajnokit.

A DVTK 3–2-re győzött, így a forduló előtti egypontos előnyét háromra növelte a tabella élén a második helyezett Vasassal szemben. (Nemzetisport.hu)

Kapcsolódó cikkek