A pályaudvaron álló szerelvényben szexelt egy türelmetlen pár? – videó

Megosztás

Úgy tűnik, nem találtak jobb helyet, vagy nem volt elég türelmük, ameddig a vonat hazavitte volna őket. Az interneten terjed a videofelvétel, ami alapján nagyon úgy tűnik, valóban az, aminek látszik.

Egészen hihetetlen videó kering az interneten, hozzánk a Popsimessiás nevű humoros Instagram oldalról jutott el az, ahol vélhetően egy budapesti pályaudvaron (talán a Keleti?), egy MÁV kocsiban valakik csinálnak valamit, ami nagyon a szexre hasonlít. Ráadásul más is kamerára vette a dolgot, ebből arra következtetünk, hogy a helyszínen eléggé egyértelmű volt: egy pár nem igazán tudta kivárni, hogy a vonat hazavigye őket. Persze ismerve a MÁV tempóját, ezért nem is nagyon lehet hibáztatni őket. Más kérdés, hogy vélhetően Ön sem szívesen ülne be olyan fülkébe, ahol korábban mások szeretkeztek…

Az is igaz, hogy vannak olyanok, akiket ez például egyáltalán nem zavarna, sőt, a videó hozzászólásai között számos olyat találunk, akik inkább pacsit adnának az üzekedő párnak. Többen megerősítik, volt részük hasonlóban a korábbi években. Lelkük rajta. (Bahir.hu)

A videó korhatáros megjelölést kapott a YouTube-on

Kapcsolódó cikkek