Janicsák Veca apja is Gattyán színeiben indul a választásokon

Megosztás

„Zuglóban Janicsák a Megoldás” – írja a Facebookon megjelent közleményében a Gattyán György által gründolt Megoldás Mozgalom. Janicsákot az ország a 80-as években népszerű Z’Zi Labor frontembereként ismerte meg, azt azonban kevesebben tudják róla, hogy régóta él már Zuglóban és a közéletbe sem most próbál először belekóstolni. 2010-ben már indult a kerület polgármesteri székéért, ám a Zuglóiak Érdek-képviseleti Egyesülete nevében összegyűjtött ikszek a szavazatok 12 százalékát jelentették és ez a harmadik helyre volt csak elég neki, meg sem közelítette az akkori győztes, a Fideszes Papcsák Ferenc kis híján 52 százalékát.

A bejelentés szerint Janicsák Veca édesapja „örömmel fogadta el a Megoldás Mozgalom elnökének felkérését, mert szerinte a kerületben van még tennivaló és hiszi, hogy a Megoldás Mozgalom erejével, korszakváltó politizálásával, kézzelfogható eredményeket kaphatnak a zuglóiak.”

Nem Janicsák az első híresség, akit Gattyán György be tudott húzni a 2021 végén létrehozott pártjába. Korábban már bejelentették, hogy a Megoldás Mozgalom képviselőjelöltjeként indul Kőbányán Détári Lajos egykori labdarúgó és a Való Világ szériából ismert VV Tommyboy is

Kapcsolódó cikkek