Hadházy Ákos: Újabb 69 milliós EU-támogatást kapott Hörcsik Richárd cége

Megosztás

A borsodi 5-ös választókerület fideszes országgyűlési képviselőjének cége hordókat gyárt. Hadházy szerint “lehet, hogy végül most nem a német, hanem a magyar adófizetők fizetik majd Hörcsik úr hordógyárát”.

Legújabb posztjában Hörcsik Richárddal, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 5-ös választókerület jelenlegi fideszes országgyűlési képviselőjével foglalkozik Hadházy Ákos. Egész pontosan az idei áprilisi választásokon is a kormánypárt színeiben induló politikus vagyonnyilatkozatában megjelentekkel:

“Vagyonnyilatkozata szerint újabb 69 millió forint EU-s támogatást kapott Hörcsik Richárd, a tele szájjal brüsszelező fideszes képviselő cége” – írja Hadházy a Facebookon. “Hordókat gyártanak. A hivatalos palyazat.gov.hu oldalon egy szó sem szerepel a projektleírásnál, de az összeget már előlegként kifizették nekik. Az EU-t gyalázó politikus fia korábban 160 millió EU-s támogatást kapott egy pincészet építésére.”

Hadházy hozzáteszi: “Persze lehet, hogy végül most nem a német, hanem a magyar adófizetők fizetik majd Hörcsik úr hordógyárát. Ugyanis a kormány úgy fizette ki előre a pénzt, hogy a támogatások még el sem indultak Brüsszelből. A GINOP Plusz elvileg már az új támogatási időszak programja lenne, de a pénzek most nem csorognak a gengszter kormányhoz. Ennek ellenére a kormány elindított néhány pályázatot, tudják, ezek azok, amiket éjfélkor megnyitnak, aztán 5 perc múlva be is csukják, mert megtelt. Szerencsére a tiszteletes-képviselő cége nagyon résen volt” – zárul az alább is látható poszt.

Kapcsolódó cikkek