Metró elé löktek egy nőt, centiken múlott az élete – videó

Megosztás

A férfi valamiért előre megfontolt szándékkal lökött egy metrószerelvény elé egy hölgyet, akit csak a vezető lélekjelenlétének köszönhetően nem gázolt halálra a metró. Elképesztő képsorok, szerencsére az elkövetőt gyorsan elkapták. Az indok egyelőre ismeretlen.

Csak a szerencsén és a metróvezető lélekjelenlétén múlt, hogy nem történt tragédia péntek este Brüsszelben, amikor egy fiatal férfi az érkező metró elé lökött egy nőt a Rogier megállónál. Az esetről videófelvétel is készült, amin jól látható, hogy a férfi figyeli, mikor érkezik a szerelvény, és igyekszik pont a kocsi elé lökni áldozatát. A sofőr viszont még időben észrevette, mi történt, és meghúzta a vészféket.

A metróra várakozó utasok fölsegítették a nőt a sínekről. Az áldozat és a metró vezetője is sokkos állapotba került, mindkettőjüket kórházba szállították, de azóta már hazamehettek.

Az elkövetőt perceken belül elfogták a De Brouckère állomáson, gyilkossági kísérlet miatt vették őrizetbe. A férfit pszichiáter is megvizsgálja majd. Egyelőre nem tudni, miért lökte be a nőt a sínekre. (The Brussels Times)

Related posts