Márki-Zay Péter szerint a Fidesz a választás elcsalására készül, itt a bizonyíték

Megosztás

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje szerint a kormánypárt minden legális és illegális dolgot bevet azért, hogy valahogy megőrizze a hatalmát – Márki-Zay erről posztolt közösségi oldalán:

Miközben még támogatóink közt is akadnak, akik manipulált közvélemény-kutatásokon keseregnek, a Fidesz gőzerővel készül a választások elcsalására. Nemcsak a hazugságaik arcátlanabbak, mint valaha, nemcsak az államkincstárt ürítik ki, hanem egy most kiszivárgott hangfelvétel szerint az Országos Roma Önkormányzat Fideszhez húzó tagjainak szerződéseket kínáltak, és ezért “politikai és szakmai teljesítményt várnak”. Sztojka Attila kormánybiztos arra is ígéretet tett a cigány vezetőknek, hogy “még fog hozni lehetőségeket, ebben ne legyen kétségük”.

Amit eddig hallottunk az már önmagában is súlyos korrupció, vélhetően a választások elcsalásának, befolyásolásának szándékával. A kormánybiztos azonban ennél is tovább ment. A találkozón arról is beszélt, hogy BM-esként “mindenkiről tudok sok mindent, azt is tudom, hogy mikor beszélt kivel, meg hogyan”. Így működik, amikor egy maffiaállam maffiamódszerekkel közelít a magyar cigányság felé. Számomra ebből az derült ki, hogy nem csak az ellenzéket, de még a saját embereiket is lehallgatja ez a gátlástalan, gonosz hatalom. Orbán Viktor kíméletlenül mozgósít, minden legális és illegális eszközt bevet, nem érdekli, hogy mibe kerül, de meg akarja tartani a hatalmát. Mi többen vagyunk. Mi tisztességesek vagyunk. Nekünk van tervünk Magyarország felemelésére. Ezért győznünk kell!

Kapcsolódó cikkek