Itt a meghökkentő igazság a kínai és orosz vakcináról, kiperelték az eltitkolt iratokat

Megosztás

Amit eddig is sejtettünk, egyre inkább valóságként körvonalazódik, az elmúlt harminc év egyik legkeményebb korrupciós ügyéről tudunk meg egyre többet. A kínai beszerzés az első pillanattól kezdve több, mint gyanús volt, most már tudjuk, az importőr cég viharsebességgel 15 milliárdos profitra tett szert, az engedélyezési “dokumentumok” pedig a nevetségesnél két fokkal rosszabbak.

Most már csak bizonyos szegmensekben mehet tovább a titkolózás, a Transparency International sikerrel kiperelte ezeket a kulcsfontosságú dokumentumokat. Elképesztő botrány küszöbén állunk, egy normális, demokratikus országban aznap le kellene mondania a teljes kormánynak és ezzel nem is fejeződne be a történet. Reméljük, itt sem fog.

A részleteket Hadházy Ákos független képviselő osztotta meg a Facebookon.

“A TRANSPARENCY KIPERELTE A KÍNAI ÉS OROSZ VAKCINÁK ELTITKOLT ENGEDÉLYEZÉSI DOKUMENTÁCIÓJÁT. A dokumentumok itt letölthetőek:

👉🏻https://transparency.hu/…/feljelentest-tettunk-az…/❗️Így kiderült, hogy minden eddigi aggály és gyanú igaz volt.
1) A KÍNAI ENGEDÉLYÉNEK “DOKUMENTÁCIÓJA” KÉT PAPÍRT JELENTETT: az egyik egy kétnapos, két fő által végzett gyárlátogatás jegyzőkönyve (a helyszínt és a vizsgálók személyét kitakarta a hatóság), a másik Szijjártó egyoldalas igazolása, miszerint a nagykövetségek szerint néhány országban már beadtak összesen 2,5 millió adagot. SEMMILYEN DOKUMENTÁCIÓ NEM VOLT AZONBAN A HATÉKONYSÁGRÓL és a fiolák tartalmáról sem. Úgy adtak be több százezer öreg embernek ilyen vakcinát, hogy semmilyen vizsgálat nem állt rendelkezésre arról, hogy mekkora védettséget kapnak (azóta kiderült, hogy sokkal kevesebbet, mint a nyugati vakcináknál). Ilyen rizikót csak egy őrült vagy egy bűnöző vállal be egy normális országban, igaz, normális országot nem vezetnek őrültek vagy bűnözők.

2) Az orosz dokumentáció ennél részletesebb, de nem kevésbé durva. A szakértők nagyon komoly aggályokat vetettek fel még a nem kitakart részekben is (elsősorban az elszaporodó vektor vírusokat érintve), de valószínűleg voltak annyira durva dolgok is, amiket egyszerűen kitakartak. Ezzel együtt az orosz vakcina hatékonyságára legalább vannak adatok, míg ugyanez a kínai vakcináról idős emberek esetében nem mondható el. Így különösen a kínai beszerzés körülményeiről mondható el, hogy az elmúlt 30 év legsúlyosabb korrupciós ügyei közé emelkedik: az importőr cég néhány hónap alatt 15 milliárd extra profitra tett szert kormányzati segítséggel, minden józan észt felrúgva, emberek százezreinek az életét veszélyeztetve.”

Nem érhető el leírás a fényképhez.
Nem érhető el leírás a fényképhez.
Nem érhető el leírás a fényképhez.
Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „OGYÉI Institute Nutrition 1372P.O. 50 ogyei@ogyel Reference number: OGYÉ1/2359-1/2021 Inspection Report Inspected site Inspection date site: 13-15/01/2021 Distant assessment: 08-09/01/2021 Responsible Authority National Institute ofPharmacy and Nutrition, Hungary Élelmezés-egészségügyi Intézet Inspectors Introduction company subsidiary of China National Biotec Group (CNBG) which itself also subsidary Chin National Group Corp. The company only about vaccines products being E-town site, mainly including Inactivated Poliomyelitis Made from Sabin Strains Cell) (slPV), Poliomyelitis (Live) Vaccine Type Type III (Human Diploid (bOPV), and Yellow Fever accine (YF) Aim type of inspection GMP inspection of sterile medicinal products (pre-filled glass srynges, vials) and substance human use.”

Kapcsolódó cikkek