Leégett egy alsózsolcai család háza, mindenük odalett – bármilyen segítség jól jön

Megosztás

A háromgyermekes család mindenét elveszítette, papírok, ruhák, bútorok váltak a lángok martalékává. Egyelőre a ház is lakhatatlan, ha tudunk, próbáljunk segíteni a bajba jutott helyieknek.

A sajnálatos esetről az alsózsolcai gyermekjóléti szolgálat számolt be a Facebookon.

“Tisztelt lakosok!

A pénteki nap során, településünkön, leégett egy 3 gyermekes család háza. Mindenük odalett, a ruháik, a bútoraik, papírjaik. A ház lakhatatlan a jelenlegi állapotában. Most rokonoknál élnek. A család a leégett házat megpróbálja újra lakhatóvá tenni, de szükségük lenne támogatásra. Amellett, hogy dolgoznak, maradék idejükben próbálják majd a leégett házukat rendbe hozni. A gyerekek ruháztatását, iskoláztatását, óvodába járatását is meg kell oldaniuk.

Arra kérjük Önöket, hogy ha megtehetik és úgy gondolják, akkor segítsenek.

Balog Klaudia Takarék Bank Zrt: 50462205-10002742

Elérhetőség: 0630/459-47-07

Ha vinnének tárgyi segítséget, ruhákat, élelmiszert, bútorokat, háztartási eszközöket, akkor erre a címre tudják küldeni, vagy elvinni: 3571, Alsózsolca, Bartók Béla út 20. A gyermekek ruha méretei: 16 éves fiú „S”-es ruhaméret, cipő 39-es, 7 éves kisfiú 122-es ruhaméret, cipő 31-es, 5 éves kisfiú 116-os ruhaméret, cipő 27-es. Az édesanya ruhamérete “M”-es, cipő 37-es, az édesapa ruhamérete “L”-es, cipő 41-es.”

Nem érhető el leírás a fényképhez.
Lehet, hogy egy kép erről: belső tér
Lehet, hogy egy kép erről: belső tér

Kapcsolódó cikkek