Komoly: nem érte el a kívánt hatást a szer, amit egy orvos fecskendezett be az intim testrészébe

Megosztás

Az eddigi információk alapján elégedetlen lehetett a péniszméretével és mivel éppen rossz lelkiállapotban volt, egy orvos meggyőzte, hogy meg tudja oldani a gondját “baráti áron”. A kívánt hatás helyett azonban fájdalmai lettek, ezért feljelentést tett az áldozat.

Valahol Hajdú-Bihar megyében fecskendezett páciensébe valamilyen anyagot egy orvos, azt ígérve, hogy a természetes összetevőkből álló szer meghozza a kívánt eredményt, de nem így lett, kezdte tudósítását az RTL-Klub egy foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetéssel és csalással vádolt orvos és bűnsegéd neje ellen hozott bírósági ítéletről. Erről a 444.hu cikkében olvashattunk.

Az eset még 2016-ban történt. Az áldozat éppen szakítás után volt, a vád szerint rossz lelki állapotát kihasználva ekkor környékezte meg az elítélt orvos neje. Az RTL tudósításában csak “intim testrészt” és “kívánt hatást” emlegetnek, így csak feltételezni tudom, hogy egy pénisznagyobbító kezelést ajánlott neki, amit megnyugtatására “rutin beavatkozásként” jellemzett.

Az orvos azzal győzködte páciensét, hogy korábban Németországban szerzett tapasztalatokat, és a kezelés “a kisujjában van”, illetve azzal, hogy a sokba kerülő beavatkozást otthon, baráti áron végezné el.

A páciensüknek a tiltott orvosi beavatkozás során beadott injekcióktól fájdalmai lettek. A férfi urológushoz fordult, aki megállapította, hogy elkerülhetetlen a plasztikai műtét.

Az áldozat ezután feljelentést tett, a bíróság pedig úgy ítélte meg, hogy az orvosnak tudnia kellett a tiltott beavatkozás várható következményeiről, ezért foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés és csalás miatt két év, öt évre felfüggesztett szabadságvesztéssel és egymillió forint pénzbírsággal, nejét bűnsegédként háromszázezer forint pénzbírsággal sújtotta.

Kapcsolódó cikkek