Bayer Zsolt fizikai erőszakra buzdít Hadházy Ákos ellen

Megosztás

A független képviselő folyamatos önkéntes nyomozásaival darázsfészekbe nyúlt, amikor a nem létező geotermikus erőművek és a fecskendőgyár ügyét kapirgálta az utóbbi hetekben. Emiatt a Fidesz-kormány jól ismert, véleményét durván megmondó műsorvezetője teljesen kiakadt Hadházyra. Jelenleg hazánkban ezt is szabad, következmények nélkül.

Az érintett képviselő saját Facebook-oldalán osztotta meg a történteket.

“Úgy tűnik, B.Zsolt is idegállapotba került amiatt, hogy lelepleztem egy V. Mihály miniszter dolgozószobájában átadott és 1,5 milliárd forinttal támogatott gyárat, amiben nem folyik termelés.
Ha B. Zsolt egy egyszerű fideszes troll lenne – bizonyos tekintetben az is -, nem reagálnék arra, hogy konkrétan fizikai erőszakra buzdít ellenem csak azért, mert végzem a munkámat. De mivel a miniszterelnök bizalmasa és a milliárdokkal kitömött propagandagépezet egyik vezető személyisége, megosztom a felvetését, csak hogy tudjuk, hogyan állunk.

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és , szöveg, amely így szól: „FLAG ÁRI MAGAZIN BELFÖLD NAGYVILÁG KULTÚRA TÖRTÉNELEM NÉZŐPONT MOZAIK SPORT 2021 NOVEMBER2 BAYER ZSOLT: LEGKÖZELEBB RÚGJÁTOK KI! FLAG 100 Mentés f Ne engedjétek pofátlankodni, provokálni, embereket vegzálni... Legközelebb bárhol jelenik meg ez Hadházy nevű pszichopata gazember, rúgjátok ki. Ne engedjétek pofátlankodni, provokálni, embereket vegzálni, hanem rúgjátok ki picsába. De előtte "lökjétek a padlóla. Dulván" Ha foggal tompít, nem baj. Sốt... Hadházy Ákos ismét lyukra futott”

Az ügyvédem szerint simán nyerhető személyiségi jogi per indítható ellene, de az erőszakra való nyilvános felbujtásért kétséges, hogy megbüntetnék-e. Majd meglátom, van-e kedvem nyerni ellene egy újabb pert, az ország sajnos nem lesz tőle jobb hely.
Mindenesetre Varga és Bayer urak heves és bunkó reakciói még inkább megerősítenek, hogy valamibe nagyon betaláltam a geotermikus erőművek és a fecskendőgyártás királyának a leleplezésével.”

Kapcsolódó cikkek