106 képviselőjelöltet keres az ország egyik leggazdagabb vállalkozója

Megosztás


Érdekes sajtóközlemény került ki Gattyán Györgytől, az ország egyik leggazdagabb vállalkozójától. Az internetes vállalkozásaiból, streamingszolgáltatásokból meggazdagodott Gattyán 2020-ban 6. volt a Forbes leggazdagabb magyarokat felvonultató listáját. Más számítások szerint 305 milliárdos vagyonával a 3. helyre került.

Most azonban Legnagyobb Vállalkozás néven indított tudásközpontjával hívta fel magára a figyelmet a milliárdos, akinek célja a digitalizáció lehetőségeinek magyarországi kutatása. Az intézet 2022 nyarára szeretné felmérni a magyar lakosság véleményét az állami szektor szolgáltatásainak digitalizációja terén. 

Gattyán álláshirdetést is kiadott, amiben 106 képviselőt keres az ország összes választókerületéből.

“Hitem szerint az azonnali és teljes körű digitalizáció mint bel- és gazdaságpolitikai prioritás alternatívát kínál a gúzsba kötött hazai belpolitika válságából”

– mondta a vállalkozó, aki a jelek szerint belépne a politika világába.

A Legnagyobb Vállalkozás négy fő területre igyekszik odafigyelni, ezek az oktatás, az egszségügy, a hivatali ügyintézés és a korrupció. Kiváncsian várjuk, vajon pontosan mi a célja Magyarország egyik leggazdagabb emberének ezzel a felhívással!

Kapcsolódó cikkek