Óriási balhé: egy 12 éves lány megerőszakolása került ki a neves pornóoldalra

Megosztás

A kislány azóta felnőtt és figyelmeztették, hogy bizony a Pornhubon fent van róla több videó is, amikor 12 éves korában megerőszakolják. A nő hiába tett lépéseket a cégnél, lepattintották, ezért most már magasabb fórumra ment az üggyel.

Ismét érik a botrány a Pornhubnál, ezúttal egy olyan nő perelte be a pornócéget, akinek a 12 éves korában történt megerőszakolásáról kerültek ki videói a cég netes felületére – közli a news.com.au.

Korábban olvashattuk, hogy egy nő beperelte a videómegosztó portált és anyacégét, a MindGeeket, mert véleménye szerint a felület nemi erőszakot, gyermekek szexuális kizsákmányolását és más, nem beleegyezésen alapuló szexuális kapcsolatot mutat be. Később akkor került fókuszba a pornóvállalat, amikor a Crystal Palace Women sztárja, Leigh Nicol indított pert a cég ellen, miután felkerültek a privát videói a portálra. Utoljára pedig a párizsi Louvre fordult bírósághoz a Pornhub ellenében.

A SZEXUÁLISAN BÁNTALMAZOTT NŐNEK EGY VOLT KÖZÉPISKOLAI BARÁTJA KÜLDTE EL A LINKET, AMELYEN A SZÖRNYŰSÉG LÁTHATÓ. 

A neve elhallgatását kérő áldozat véleménye szerint a megtekintők számára egyértelműnek kellett lennie, hogy kiskorú lány van a felvételen, és hozzátette, hogy sosem gondolta volna, hogy egy ilyen felvétel nyilvánosan elérhető lehet a Pornhubon.

AZ ERŐSZAKOT ELSZENVEDETT NŐ KÉSŐBB VETTE ÉSZRE, HOGY TÖBB FELVÉTEL IS VAN A FELÜLETEN, ARRÓL, AMIKOR ŐT EGY CSALÁDTAGJA MEGERŐSZAKOLJA 12 ÉVES KORÁBAN.

Az áldozat állítása szerint amikor felkereste a céget, és kérte, hogy tüntessék el a felvételeket, mindössze egy sablonos válaszüzenetet kapott, azt is csak öt nappal később.  (Index.hu)

Kapcsolódó cikkek