Megölné Gyurcsányt egy fideszes néni, ennyire volt békés a békemenet – videó

Megosztás

Volt, aki azt sem tudta, pontosan ki az, aki ellen tüntet, ám az agilisabbak az ellenzéki Gyurcsány és Márki-Zay életét is kioltanák, ha tehetnék. Csak hogy ne tévedjünk el a “békemenet” kifejezéstől.

Igaz, elég volt meglátni Bayer Zsoltot az első sorokban és ismerve a nézeteit azonnal lehettek elképzeléseink, mennyire is a békés együttélésre volt kihegyezve az egész esemény. Orbán Viktor uszító “ünnepi” beszéde pedig még alá is húzta ezt.

Több hírportál stábja is elvegyült a menetelők között, hogy megtudják, mit éreznek, hogyan látják a magyar belpolitika helyzetét Orbán Viktor leghűbb követői.

Telex videójában egy idős néni rögtön azzal nyit, hogy Márki-Zay Pétert legszívesebben eltenné láb alól.

Hát ezt ki tudnám nyírni, ha lehetne! Hogy gondolja ő eztet? 2006-ban is mit csinált Gyurcsány? Itt voltam, és tudok mindent

– nyilatkozta kamerák előtt az idős nő.

A tömegben találtak olyan menetelőket is, akik nem tudják, ki az a Márki-Zay Péter, és fogalmuk sincs, miért kell Gyurcsányt elzavarni. Akadt olyan szimpatizáns is, aki azt vallja, hogy Mészáros azért lett ilyen gazdag, mert “ésszel gondolkodik”. Megszólal Fásy Ádám is, aki – lehet, hogy ezzel a Fidesz szavazóit is minősítette – úgy látja, még ő is le tudná győzni Márki-Zayt.

Jelen TV riportere elsősorban arra lett volna kíváncsi, hogy a Fidesz-hívek szerint miért nem sikerült 15 év alatt sem elszámoltatni Gyurcsány Ferencet. Volt olyan válaszadó, aki a “kommunistákat” hibáztatja, sőt, mindenért ők a felelősek – magyarázta. Érkezett még olyan válasz, hogy a nép a felelős, mert még nem zavarta el. Gyurcsánynak túl nagy az összeköttetése, és határon túli erők is védik – hallható még a békemenetesek szájából.

Egy hölgy a videó végén azt ecsetelte, hogy Márki-Zay öt évig kint élt Amerikában, és ott ki tudja, mit tömtek a fejébe. Ezért nem is tartja igazi magyar embernek:

444.hu elcsípte Bencsik Andrást, a Demokrata főszerkesztőjét és a Békemenet egyik szervezőjét, aki úgy vélekedett, Márki-Zay csak egy pillanatember. További megszólalók arról elmélkedtek, hogy nem tartják az ellenzék jelöltjét egy súlycsoportba tartozónak Orbánnal. 

Mészáros Lőrinc vélt vagy valós strómanságával kapcsolatban egy úr így vélekedett:

“Abszolút nem érdekel, arra bízza Orbán a vagyonát, akire akarja.”

A sajátját még csak-csak, de legyen olyan kedves, a mi vagyonunkat már ne bízza többet Mészárosra és más NER-lovagokra…

Kapcsolódó cikkek