Orosz Anna bejelentette: elindul a Momentum elnöki székéért

Megosztás

Ezt Facebook-bejegyzésben jelentette be a pártot jelenleg ügyvezető elnökként irányító politikus – írta meg a Telex.

A párt alapító elnöke, Fekete-Győr András az ellenzéki előválasztáson mutatott, várakozáson aluli miniszterelnök-jelölti szereplése után mondott le, miután elbukta a bizalmi szavazást. Ezután vette át a párt vezetését ideiglenesen Orosz Anna, akivel azóta interjút is készítettünk, ez itt olvasható.

„Kedves Barátaim! Kedves Támogatóim! Szeretném bejelenteni nektek, hogy elindulok a Momentum Mozgalom elnöki tisztségéért. Az elmúlt napokban sokan kerestetek meg, hogy kifejezzétek támogatásotokat, és arra biztassatok, vállaljam ezt a feladatot. Ám nem csak a bejelentést, a motivációmat is szeretném most megosztani veletek” – kezdi a bejegyzést Orosz, majd ír az előválasztáson elért győzelméről Újbudán, a Momentum eddigi sikereiről, illetve arról is, hogy nehéz időszak jön, de kormányváltásra készülnek, amihez újra támogatásáról biztosította az összes ellenzéki jelöltet és Márky-Zay Péter miniszterelnök-jelöltet is.

„Bárhogy is alakuljon a tisztújítás, az a célom, hogy az országgyűlésben kérlelhetetlenül, akár a jelenleginél erősebb tisztségben képviseljem az újbudaiak hangját, szemernyit nem változott. Remélem, hogy a döntésem sokatoknak tud reményt adni és a továbbiakban is támogatni fogjátok a munkámat!” – zárul a bejegyzés.

via Telex.hu

Kapcsolódó cikkek