Ismét szerelemre lelt Mészáros Lőrinc volt felesége: Joshi Bharat az új párja

Megosztás

A hírről a Blikk számolt be: információik szerint Joshi Bharat újra szerelmes: új párja Kelemen Beatrix, a Life TV-t üzemeltető Media Vivantis Zrt. elnöke.

Mint a bulvárlap írja, az üzletasszonynak, akárcsak Joshinak, a közelmúltban ért véget a házassága, 36 év után tavaly vált el a 455 milliárd forintos vagyonával Magyarország leggazdagabb emberének számító Mészáros Lőrinctől, aki azóta már újra megnősült. A Blikk szerint Beatrix és Bharat együtt is él már Budán.

“A hír igaz, együtt vagyunk Beatrixszal. Ennél többet azonban nem szeretnék elárulni sem most, sem a jövőben a magánéletemről, kérünk mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket” – zárta rövidre a témát érdeklődésünkre a 66 éves televíziós, Joshi Bharat.

A televíziós nemrég évek óta tartó válság után döntött úgy, hogy véget vet 31 éve tartó házasságának, és beadta a válókeresetet.

A Blikk úgy tudja, a Life TV volt, ahol Beatrix és Bharat közelebb került egymáshoz, az utóbbi hónapokban egyre több és több időt töltöttek együtt.

– Mindketten keresték az útjukat, válaszokat a hogyan továbbal kapcsolatos kérdésekre. Sok volt a közös téma, rengeteget beszélgettek, és mind a ketten örültek, hogy lett egy jó barátjuk, akivel megoszthatják a gondolataikat – árulta el egy bennfentes, aki ezek után meg sem lepődött, hogy Kelemen Beatrix és Joshi Bharat kapcsolata idővel elmélyült – Szép lassan alakult ez a kapcsolat szerelemmé, és láthatóan nagyon boldogok egymással.

Forrás: Blikk.hu

Kapcsolódó cikkek