„A legzűrösebb fickó” – így buzdít Márki-Zayra való szavazásra a volt borsodi polgármester

Megosztás

Dr. Pusztai-Csató Adrienn 2014-től volt függetlenként a borsodi kistelepülés, Szentistván polgármestere. Most az ellenzéki előválasztás második fordulójának utolsó napjának közzétett, “A zűrös fickó” címet viselő posztban ír arról, miért kell Márki-Zay Péterre szavazni és hogy honnan is ismeri a Mindenki Magyarországa Mozgalom miniszterelnök-jelöltjét:

“Pétert már azóta ismerem, amióta polgármester kollégáimmal meghívott a legelső kampányába korteskedni. Azóta folyamatosan kapcsolatban vagyunk hol így, hol úgy, de eléggé intenzíven viszonyulunk egymáshoz. Bevallom hiúsági kérdést is csinálhatnék abból, hogy rászavazok-e vagy sem, mert amilyen öntörvényű Ő, ugyanolyan öntörvényű tudok lenni én is és hát voltak – egymás közötti – zűrös ügyeink ugyebár…

Igen, igen van úgy hogy hülyeségeket beszél és van úgy hogy rettentően okosakat. Igen van úgy, hogy olyan mintha orosz rulettet játszana, de valamiért mégis bejön neki….
Igen, igen a kampányában sem éretettem vele sok mindenben egyet és őszintén hangot is adtam a véleményemnek, de öcsém facsiga bejött neki sok minden amire 5.-Ft-ot nem tettem volna fel tétként!

A józanságom pedig leíratja velem, hogy visszagondolok a rám irányított karaktergyilkos kampányokra….bizony az élve nyúzás miatt olyan tudat beszűkült állapotban vagyunk ilyenkor hogy bizony később tisztább fejjel valóban megbánunk dolgokat és van úgy, hogy bocsánatot is kell kérnünk. Ilyenkor a kampányunkban részt vevő őszinte, konstruktív szeretetteljes kritikusaink szerepe számít sokat.

Ilyen volt az én kampányaimban is Róbert Molnár polgármester barátom aki most Márki Zay legnagyobb supervisora és kritikusa is egyben. A Robi személye, hitelessége sokat jelent ezért jelen esetben is számomra. Mindketten tudjuk, hogy MZP öntörvényűsége hol jó, hol rossz de egy biztos, hogy a szándékai tiszták és a szemében is tükröződő kérlelhetetlensége bizony kelleni fog akkor amikor az országot kifosztó és nyomorúságban tartó bűnözők csuklójára rá kell tetetni majd végre a bilincset.

Végiggondolta már valaki, hogy mennyire hálátlan szerepre készül? Bevallom, én nem tenném!

Tartok tőle, hogy a politikai vadkan balesetek kora elkezdődhet emiatt… Bevallom én nem tenném azt amit most MZP, azért sem mert elegem lett a sok jellemtelen, alakoskodó, puccsista ellenzéki politikai haszonlesőből és sokszor bizony a hálátlan, értetlen, megvezethető választópolgárból is.

Őszinte leszek: ezért nem vállaltam az MZP személy szerinti felkérését sem, hogy induljak el az előválasztáson az MMM színeiben. No meg voltak nekünk zűrjeink is MZP-vel, de ahogy Molnár Robi barátunkkal jót nevettünk legutóbb Péter 1. fordulós sikere után: Péterrel olyan jókat lehet veszekedni és vitázni mégsem neheztel utána ránk. Az újpesti ügyben, ahol a Jobbik Központi Bizottsága nem engedte a jogtanácsosi kinevezésemet Péter igyekeztett elsimítani a pártok közötti konfliktust, sajnos abban az ügyben súlytalannak bizonyult és amikor felhívott akkor annyit mondott engedjem el ezt az ügyet mert semmi mást nem tudunk elérni csak azt, hogy az lesz a véleménye rólam az ellenzéki pártoknak, hogy zűrös, akaratos nő vagyok.

Kedves Péter! Utálom ha valaki azzal jön elő hogy bezzeg én megmondtam……ezért csak egyet mondok de kettő lesz belőle: Köszöntelek 2021 év végén, mert most Te is a saját bőrödön tapasztalhatod, hogy ezek ugyanazok…..és most én mondom, hogy túltettél rajtam mert Te lettél a legzűrösebb, legakaratosabb fickó ellenzéki oldalon! Ez az előválasztási ramazuri is elég vicces és kalandos az ellenzéki pártokat érintően. Megerősödtem abbéli hitemben, hogy addig a valagamon maradok és „csak” jogászkodom amíg a vegytisztább harmadik utas ellenzéki politizálás korszaka be nem köszönt. Rettentően kíváncsi vagyok, hogy erre MZP mennyire lesz fogékony és mennyire köt deal-eket majd a most hirtelen neki puncsoló politikai ellenzéki haszonlesőkkel.

Ámde haladjunk Gyerekek mert lényeg, a LÉNYEG:

1. Szavazzanak kérem Márki-Zay Péterre, hogy legyen lehetőségem olyan fotót is lőni ahol normálisabban nézek ki.

2. Én azért szavaztam Rád Péter, hogy ne legyél árufeltöltő a LIDL-ben (jobb esetben, rosszabb esetben pedig (el) szigetelés lesz: Alcatraz, Rodostó vagy Korzika jöhet és a mediterrán sétaudvar!) (Ezt a mondatomat Miniszterelnök-jelölt Úron kívül csak kevesen értik még.)

3. Másokat pedig azért kérek arra, hogy menjen el és szavazzon Márki-Zay Péterre, hogy még sok impulzív vitám és kritikus összecsapásom legyen vele!
…..merthát megígérte hogy fékek és ellensúlyok kellenek a rendszerbe….MÖGÍGÉREM: MÖGOLDJUK Neked azt is Péter!”

Forrás: Dr. Pusztai-Csató Adrienn Facebook

Kapcsolódó cikkek