Hamarosan nagymértékű kátyúzás várható Miskolcon, ez forgalomkorlátozással járhat

Megosztás

A város területén hétfőtől számíthatunk újabb útjavítási munkálatokra.

Az úthibák javítása a Szinva, Fonoda utcák, Martinkertváros, Belváros, Bertalan utca, Erenyő utca, Diósgyőr és Vasgyár területeken várhatók. A munkák főközlekedési utakat éppúgy érintenek, mint néhány forgalmasabb mellékutcát.

Hétfőtől folytatódnak az útjavítási munkák a város területén. Az elmúlt napokban, hetekben a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. Útellenőri Szolgálatának előzetes felmérése és a korábbi egyeztetések alapján a javítási munkák előkészítése folyt. Ennek alapján sikerült behatárolni a javítás által érintett útszakaszokat.

A munkák idején a városban több helyen kell számítani félpályás korlátozásra, a forgalmasabb szakaszokon torlódás alakulhat ki.

A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. folyamatosan tájékoztat az útfelújítással érintett helyszínekről. Ugyanakkor kérik a közlekedőket, hogy az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében tartsák be a munkavégzéssel érintett szakaszon érvényes forgalmi rendet, amelyet minden esetben táblák jeleznek.

Az útburkolat javítási munkáit még márciusban indította el a társaság több helyszínen, folyamatos munkavégzéssel. Ennek első üteme augusztusban fejeződött be. (Minap.hu)

Related posts