Döbbenetes jelenetek: meccs közben akartak karanténba helyezni játékosokat a brazil-argentin rangadón

Megosztás

Feszült hangulatban kezdődött a két dél-amerikai válogatott közötit világbajnoki selejtező, de arra senki sem volt felkészülve, hogy a 9. percben a brazil egészségügyi hatóság emberei megjelennek a pályán és négy vendégjátékost el akarnak vinni, mert megsértették a karanténszabályokat – írja a goal.com.

Ugyanis a meccs előtt nem sokkal jelent meg egy úh szabály, amely szerint karanténba kell vonulnia annak, aki Brazíliába érkezik, de az elmúlt 14 napban Angliában tartózkodott. A vendéglától szerint több argentin labdarúgó is szándékosan megtévesztette a hatóságokat és letagadta, hogy a közelmúltban a szigetországban járt. 

A hatóságok szerint Emiliano Buendí, Emiliano Martínez, Giovani Lo Celso és Cristian Romero volt az, aki az országba lépéskor eltitkolta, hogy Angliában volt. 

Antonio Barra Torres főigazgató a Rede Globónak elmondta, hogy az egészségügyi ügynökség és a brazil rendőrség korábban megpróbálta megtalálni és kiutasítani az országból a négy labdarúgót, de mire a szállodába értek a csapat már elindult a meccsre. A stadionban pedig az argentin vezetők megakadályozták, hogy bejussanak az öltözőbe, így más megoldás nem lévén a pályán tartóztatták le a játékosokat.

Nem sokkal – magyar idő szerint – este tíz előtt a szövetség be is jelentette, hogy a meccs félbeszakadt. 

via goal.com

Kapcsolódó cikkek