II. Erzsébetnél elszakadt a cérna, jogi lépéseket tervez saját unokájával szemben

Megosztás

Harry és felesége kritikái rettentően felbőszítették a királynőt, nem hagyja annyiban.

A királynőt elkeserítették a Harry és Meghan részéről a családot ért támadások, rágalmazási és adatvédelmi ügyekben jártas jogászokat toboroz.

Jogi lépésekre készül a brit királynő, akinek elege lett Harry herceg és Meghan hercegnő “fájdalmas támadásaiból” – írja a brit Sun bulvárlap. A lap szerint a 95 éves uralkodó több tanácsadóval is egyeztet arról, mit tegyenek a családot folyamatosan kritizáló Harry herceggel és feleségével, Meghan Markle-lel.

Jogászai állítólag rágalmazási ügyekkel és a magánélet védelmével foglalkozó szakértőkkel vették fel a kapcsolatot. A “jól értesült forrásokra” hivatkozó Sun szerint a királynő “elkeseredett a sorozatos támadások miatt”.

Ügyvédekkel szerelkeznek fel. Harry és Meghan tudomására fogják hozni, hogy nem fogják tolerálni az újabb és újabb kritikákat.

– idézte meg nem nevezett forrását a lap, amely szerint a királynő köreiben azt is fontolgatják, hogy ügyvédi felszólítást küldenek a Penguin Random House kiadóvállalatnak is, amellyel Harry és Meghan négy könyvre szóló szerződést kötött néhány a közelmúltban. (Hvg.hu)

Kapcsolódó cikkek