Ifjú kereszténydemokraták próbálták zavarba hozni Jakab Pétert egy szelfi után, de a Jobbik elnöke arcukra fagyasztotta a mosolyt – videó

Megosztás

Először bulizó fiataloknak adták ki magukat a trollkodni akaró, napszemüveges fiatalok, majd gyorsan jött a száraztészta és a parizer. Jakab azonban nem jött zavarba a nyilvánvalóan politikai akciótól és így végül visszafelé sült el a puska, a srácok kicsit tájékozódhattak a valódi borsodi életről.

Visszafelé sült el az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) pénteki akciója az EFFOTT-on. A szervezet napszemüveges elit alakulata szerette volna megtrollkodni Jakab Pétert, aki éppen ezen a zenés rendezvényen tette tiszteletét, a Jobbik elnöke azonban gyorsan magához ragadta az irányítást a némileg váratlan helyzetben. Erre már nem volt forgatókönyvük a fiúknak.

Az történt, hogy a magukat bulizó ifjaknak kiadó politikus palánták szelfit kértek Jakab Pétertől, aki erre vállalkozott is. Miután a fotó elkészült, a srácok egy parizert és száraztésztát is tartalmazó csomagot nyújtottak át a pártelnöknek jelezve azt is: krumplit azért nem tettek bele neki, „mert azt nem találtak, nem volt a boltban”.

Nos, Jakab nem jött zavarba, hanem egy két és fél perces monológba hergelte bele magát, amiben többek között azt említi, hogy Borsod-Abaúj-Zemplén szerencsétlen sorsú falvaiban bizony nem nevetnek a parizeren, és azon sem, hogy hó végén sokan nem tudják, miből tegyenek ételt a gyermekeik asztalára. Azt is említi: az ókorban a rabszolgák kaptak enni és volt lakhatásuk, a kormányzat viszont sokaktól ezt a lehetőséget is elvette.

Az ikszes srácok egy ideig még vigyorogtak, de érdemes megnézni a videót, hogyan fagy le a mosoly az arcukról.

(Minap.hu)

Kapcsolódó cikkek