Igen aktív volt mostanában a Kutyapárt Miskolcon, például osztottak Soros-pénzt, jöttek a kátyú-szörnyek, új buszjárat, járdafestés

Megosztás

Milyen fantasztikus tevékenységeket végzett mostanában az MKKP Miskolcon és környékén? Nézzük a részleteket.

Erről a Magyar Kétfarkú Kutyapárt saját weboldalán számolt be a közelmúltban. Halálos komolyságot ne várjunk.

Ebben a posztban most az elmúlt 4 hónap történéseit vesszük sorra.

“Húsvétkor Lillafüreden locsolkodtunk, az akkor még közel sem ennyire kedvező járványhelyzethez méltóan kézfertőtlenítővel. Soros-pénzt is osztottunk mellé, ennek valamivel nagyobb sikere volt.

Április 7-én A Széchenyi utca (ez Miskolc főutcája) egyik központi helyén állítottunk emléktáblát egy leomlott díszburkolat-darabnak. Dr. Bontott Műkő azóta is ott rendel, amit a Google Maps is tanúsíthat.

Az I. Országos Négyszínfestő Hétvége keretében a Népkertben festettünk le egy széttöredezett járdaszakaszt, erről a Borsod24 portál is beszámolt.

Ilyen volt:


Ilyen lett:

“Nem jön a busz? Lyukasztgasson addig is légpárnás polietilén védőfóliát!” – ez a köztéri alkotás már a Kutyapárt hőskorában is óriási népszerűségnek örvendett. Mi a 6-os busz Bertalan utcai megállójába helyeztük ki.

Arra is reflektálni szerettünk volna vele, hogy az utóbbi években drasztikus mértékben leépítették Miskolcon a helyi közlekedést, egyes járatok követési sűrűsége akár a negyedére is visszaesett.

Ezekben a napokban, április közepén volt MKKP elnökségi látogatás Miskolcon, ennek keretében Kátyúszörnyet készítettünk, amit aztán több helyre fel is fújtunk.

Az I. Országos Városfelújító Hétvégén is akcióztunk: először a Népkertben folytattuk a korábban elkezdett négyszínfestést, majd egy lepusztult, szétkorhadt padot pimpeltünk fel.

Bő másfél héttel később újra a már említett járatritkítási problémát vettük elő. A Villanyrendőr buszmegállóba kiraktuk egy új járat menetrendjét, ami hiánypótló célzattal a legalább 10 (de előfordulhat, hogy 15) méterre található Mancs-szoborral teremt végre közvetlen összeköttetést, két köztes megállóval.

Most már bevallhatjuk, hogy eredetileg teleportot akartunk, de nem érkezett meg időben a licensz a Szíriuszról, így ezt elraktuk a következő választási kampányra. Egyszer egyébként már leszedték azóta, de pótoltuk.”

További részletek az MKKP cikkében olvashatók.

Kapcsolódó cikkek