Koncz Zsófia látogatást tett egy borsodi építkezésen, de mintha néhány dolog nem egészen stimmelne – videó

Megosztás

Ha egy politikust nézne meg ma, aki gigantikus védőszemüvegben, túlméretes védősisakban és Matyó-mintás blúzban fontoskodik egy MOL-építkezésen, az Koncz Zsófia legyen!

Valószínűleg a kémiai kifejezésekhez is kitűnően ért a fideszes borsodi országgyűlési képviselő, ugyanis a legkomolyabb bólogatásokat a poliuretán és propilénglikol szavak elhangzásakor láthatjuk Koncz Zsófiától. De ne feledjük, már javában zajlik a kampány, 2022-ben választások, így a fene sem nézi, hogy a védősisak egyáltalán nem a képviselőnő mérete, ahogy a védőszemüveg sem, a blúz és a fülbevaló pedig szintén a létező legjobban megkoreografált a “nemzeti mivoltunk” kifejezésére egy tiszaújvárosi építkezés közepén.

A látogatásról egyébként Koncz a saját Facebook-oldalán számolt be.

“Óriási büszkeség számomra, hogy a MOL hatalmas beruházása világszínvonalú technológiát hoz Tiszaújvárosba. 🤗 Az épülő poliol gyárban kétféle végterméket fognak majd előállítani, amelyekből például szivacs, gyógyszer vagy éppen fagylaltalapanyag is készülhet. Az új üzem 250 főnek biztosít majd új munkahelyet és stabil megélhetést! ✅Köszönjük a MOL-nak, hogy hosszú távon gondolkozik régiónkban és Tiszaújvárosban! 😊

Kapcsolódó cikkek