Biztatóan halad a felkészülés az NB2-re: harmadik meccsén is veretlen a DVTK

Megosztás

A Kisvárda és a Békéscsaba legyőzése után Újpesten is veretlen maradt a DVTK labdarúgó csapata – olvasható a dvtk.eu honlapon a minapi találkozóról a beszámoló.

A bajnoki főpróbájukat tartó, az Európa Konferencia Liga-selejtezőre készülő lila-fehérek otthonában a 78. percig vezetett a Diósgyőr, de a hazaiak végül egyenlíteni tudtak.

Gólszerző: Könyves (0-1 – tizenegyesből) a 21., Simon K. (1-1) a 78. percben.

Kondás Elemér vezető edző így értékelte a felkészülési meccset: “Ez a találkozó is jól szolgálta a felkészülésünket. Kicsit javítottunk a védekezésen és kértem a játékosokat, hogy azokat az elemeket, amiket gyakoroltunk, próbálják betartani, hiszen a Békéscsaba ellen néhányszor lyukasak voltunk. Most ezt egy jó csapat ellen és képzett játékosokkal szemben kellett megvalósítani. Az elején többet birtokolta a labdát az Újpest, de utána feljöttünk. Egy szép akció után büntetőhöz jutottunk, amit ki is tudtunk használni. Utána is megvoltak a lehetőségeink, amelyekből gólt szerezhettünk volna, nyilván a hazai csapatnak is és egy átlövésből kaptunk gólt. Ilyenkor nem nagyon szoktam foglalkozni az eredménnyel, de az újpesti stadionban jó eredmények számít az 1-1, a fő szempont ugyanakkor az volt, hogy a játékosok megfelelő terhelést kapjanak. A labdarúgóink hozzáállásával tökéletesen meg vagyok elégedve, játékban akadtak problémák, ezeket majd folyamatosan kijavítjuk, de ismétlem, egy jó csapat ellen voltak ezek a hibák.”

dvtk.eu, Fotó: Diósgyőri VTK

Kapcsolódó cikkek