Egyre inkább úgy tűnik, Kiss János lesz 2022-ben a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje Miskolcon

Megosztás

Az egykori alpolgármester, jelenleg miniszteri biztos, úgy fest, hogy jóval feljebb, a Parlamentbe szeretni jutni.

Az egykori fideszes alpolgármester, a választások után kompenzációs önkormányzati képviselő, választókerületi elnök, jelenlegi sokszoros miniszteri biztos egyre több jel szerint a kormánypárt országgyűlési képviselőjelöltje lesz 2022 tavaszán.

A Borsod24.hu úgy értesült, hogy szakértők szerint Hubay Györgynek, mint Kriza Ákos emberének egyértelműen lejárt az ideje, és a helyét olyan politikusnak kell átvennie, aki képes megküzdeni az ellenzék közös jelöltjével. Utóbbiról meg nem tudni, ki lesz, de egyaránt aspirál a pozícióra Varga László MSZP-s és Hegedűs Andrea DK-s jelölt is.

Valószínűleg, ezért is mutatkozik egyre többet országosan is nagyágyúnak számító, fideszes politikusok körében. Ezúttal például Dömötör Csaba államtitkár érkezett Kiss választókerületi gyűlésére, erről a Facebookon számolt be.

“Választókerületi csoportgyűlést tartottunk a vár mellett, a Tündérkertben. Vendégünk volt Dömötör Csaba államtitkár úr. Nagyon jó érzés volt újra együtt lenni, átbeszélni, hogy mi miért is maradunk mindig a nemzeti kormányzás oldalán”

– írja Dr. Kiss János.

Kapcsolódó cikkek