A sokadik márványtábla, aminél mindig Orbán Viktor és a fideszes politikusok a legfontosabbak

Megosztás

Például “valami” Vörösmarty Mihálynak állítottak emléket egy-egy táblán, csak éppen nem ők a főszereplők, hanem a miniszterelnök és fideszes társai. Elképesztő, de valljuk be, annyira már nem is meglepő.

Az egyik annak a háznak a falán van, ahol Vörösmarty Mihály felnőtt. A kápolnásnyéki épület falán van, de egészen friss. Az épület tavaly befejezett felújítására emlékezik.

Az épület felújítására – az Irodalmi Emlékház Program keretében – az állam adott 450 millió forintot, tavaly szeptemberben adták át az emlékházat.

Sajnos magán az avatáson személy szerint nem volt ott az emléktáblán megemlített Tessely Zoltán fideszes politikus, csak az üzenetét olvasták fel. Ott volt ellenben Demeter Szilárd, aki viszont az emléktáblán nem kapott helyet.

Szép sorozat folytatódott ezzel a táblával. Ott van például a Várkert Bazár márvány üzenőfala az örökkévalóságnak. Ahol nagyobb betűkkel van kiírva Áder János és Orbán Viktor neve, mint a tervezőké.

Méltóságos úr nem maradt le a szerencsi csokoládégyártásért olyan sokat tevők listájáról. Ezért is jobb egy márványtábla, mint a Google, mert utóbbin Mengyi Roland nevére sajnos inkább azt dobja ki, hogy 4 év börtönt kapott költségvetési csalás kísérlete miatt.

A Fradi stadionjában márvány nincs, csak egy szerény felsorolás.

A 444.hu gyűjtése.

Kapcsolódó cikkek