Újabb dráma: Súlyosan megsérült egy lezuhanó szurkoló a tegnapi EB-meccsen

Megosztás

A világ még ki sem heverte Christian Eriksen hirtelen szívmegállását és a nézők milliói által látható hosszú küzdelmet, amíg végre sikerült visszahozni az életbe a dán játékost, most újabb nem várt esemény árnyékolta be az egyik mérkőzést. Rögtön a kezdésnél a nézőtér egy felső részéről lezuhant egy szurkoló az angol-horvát összecsapáson és súlyosan megsérült.

Nem sokkal a kezdés után lezuhant egy szurkoló a nézőtér egyik karéjáról a londoni Wembley Stadionban. „Láttuk, ahogy átlendül a lába a korláton, és lezuhant. Meg sem tudott mozdulni a földön” – szólalt meg egy szemtanú az Evening Standard cikkében.

A lapnak megerősítette a hírt a Wembley Stadion szóvivője is. A nézőt a helyszínen azonnal orvosi ellátásban részesítették, majd súlyos állapotban kórházba szállították. Hozzátette, az európai szövetséggel (UEFA) együttműködve teljes körűen kivizsgálják a balesetet.

A mérkőzést 1-0-ra megnyerték az angolok, 18 497 néző volt a helyszínen. 2019 novembere óta ez volt az első meccse az angol válogatottnak, amelyet szurkolók előtt játszhatott. Az Európa-bajnokság két elődöntőjét és a finálét is a Wembley-ben rendezik majd. (Telex.hu)

Kapcsolódó cikkek