Hollik István szerint “Gyurcsány Ferenc”

Megosztás

A Fidesz kommunikációs igazgatója elég egyértelműnek látja, hogy Karácsony Gergely programja a korábban bemutatott baloldali programhoz képest semmilyen újdonságot nem tartalmaz. Hollik István szerint az egészet Gyurcsány Ferenc „tollba mondta”. A politikus telefonon azt mondta az MTI-nek, hogy a főpolgármester programjában valójában Gyurcsány Ferenc politikája köszön vissza, ami újabb bizonyíték arra, hogy

„Karácsony Gergely 99 százalékban Gyurcsány Ferenc”.

Hollik István szerint az eddigi baloldali programokból világosan látszik, hogy Gyurcsány Ferencék mit akarnak valójában: adóemelést, az otthonteremtés leépítését, a rezsicsökkentés eltörlését és a fizetős egészségügy visszaállítását. Azt mondta, Karácsony Gergely és Gyurcsány Ferenc a múlt politikáját akarják visszahozni.

„Ők, a baloldal egyszer már bizonyították, hogy ez a politika, Gyurcsány Ferenc politikája tönkreteszi Magyarországot”

 – fogalmazott Hollik István.

A Párbeszéd-MSZP-LMP miniszterelnök-jelöltje a 99 Mozgalom alapítóival bemutatta a Jóvátétel Programját szombaton. Karácsony Gergely kétszer kilenc pontos intézkedési csomagot is felvázolt. A tervek között szerepel, hogy eltörlik a rabszolgatörvényt, kárpótolják a rokkantnyugdíjasokat, valamint az is, hogy bevezetik a Tiborcz-adót és a Mészáros-adót is.

(Kiemelt kép: Hollik István a Kormányinfón, MTI)

Kapcsolódó cikkek