Zacher Gábor: Az oltásellenesek annyi butaságot mondanak, hogy az félelmetes

Megosztás

A hatvani kórház főorvosa  az RTL Klub műsorában beszélt minderről. Zacher hangsúlyozta: az embereknek fel kellene fogniuk, hogy az oltás nem avatkozik bele a genetikába – írja az Index.

“Ettől nem lesz három fülünk. Egy barátommal beszéltem tegnap, 71 éves, azt mondta, hogy beleavatkozik a genetikájába. Mondom, mit akarsz? Hetvenegy évesen? Ettől nem fog jobban fölállni a farkad, de rosszabb se lesz maga a történet. Szóval annyira stupid gondolatok jönnek elő az emberekből, hogy az valami rettenetes” − idézte fel oltásellenes tapasztalatait a toxikológus.

Zacher szerint most egy kicsit fellélegezhetünk, de felhívta a figyelmet, hogy az oltási hajlandóság lecsökkent. Szerinte az önkormányzati képviselőknek is körbe kellene járniuk a körzetüket, hogy érdeklődjenek, mindenki felvette-e az oltást.

Mint mondta, ilyen ütemben akkor sem fogjuk elérni a nyájimmunitást, ha a gyerekeket is elkezdik oltani. Mesélt arról is, hogy őt mint egészségügyi dolgozót is megviselte a járvány. Azon sem csodálkozik, hogy megemelkedett a függőségek száma, ugyanis SOKKAL TÖBB EMBERT ÉRINTETT PSZICHÉSEN A KORONAVÍRUS, MINT AHÁNYAN ÁTESTEK A BETEGSÉGEN. Zacher Gábor szerint minél több poszt-Covid-intézetet kell létrehozni, mert nagyon sokaknál fognak jelentkezni a poszt-Covid-tünetek.

RTL Klub via Index.hu

Kapcsolódó cikkek