Hova tűnnek a százmilliók? A fideszes irányítású városban több, mint 200%-os dráguláson ment keresztül egy beruházás

Megosztás

Az újabb különös (?) esetre Hadházy Ákos hívta fel a figyelmet. Az eredetileg nagyjából 280 millióba kerülő iskolafejlesztés négy év alatt semmit nem haladt, de most ugyanazt a beruházást már egymilliárdos költséggel jelentette be a fideszes képviselő ugyanott, ugyanúgy. Már fel sem figyelünk egy-egy ilyen esetre, annyira mindennapos lett Magyarországon. Elég baj.

Hadházy Ákos a Facebook oldalán tette közzé a részleteket.

2017: a fideszes képviselő örömmel bejelenti, hogy Ráckeresztúron 277 milliós EU támogatásból megújul és kibővül az általános iskola.

Lehet, hogy egy kép erről: 3 ember és belső tér

2018, 2019, 2020: nem történik semmi.

2021: a fideszes képviselő örömmel bejelenti, hogy a kormány még 650 milliót hozzádob, így összesen 1 MILLIÁRDBÓL ÉPÜL MEG UGYANAZ. És még büszke is rá! Sajnos 2017 óta 30-40 százalékos áremelkedés reális lenne. Ennyibe kerül a totojázás, amíg megtervezik, hogy kellene lopni az összegből, addigra már nem elég az alkotmányos költség kifizetésére a pénz.

Nade 200 százalékos drágulás?!

Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „aFejér megyei hírportál FEOL TÉMÁK- 16° 22° NÉVNAP KLOTILD 2017. MAIÉVFORDULÓ“K Belépés 9:35 KARCEM HALLGASSA f MEGOSZTOM Tetszik 277 millió forintos iskolai beruházás a Petőfi Sándor Általános Iskolában Majer Tamás RÁCKERESZTÚR Tizenhat új tanterem, ebédlÅ, modern tanítási eszközök. Jövőre megújul a Petőfi Sándor Általános Iskola. HAGYJA KI! Elektromos e-up!modellek e-up! modellek államitámogatással”
Az eredeti bejelentés
Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „Tessely Zoltán Oldal. 9,9 ember kedveli. Politikus 2017. szept. 4. A Ráckeresztúri Petőfi Sándor Általános Iskola felújításáról a Fejér Megyei Hírlap is beszámolt: 277 millió forintos skolai beruházás a Petőfi Sándor Általános Iskolában FEOL 18 Tessely Zoltán Oldal 9,9 E ember kedveli. Politikus 4 megosztás Jan. 20. ...tájékoztatott. A Ráckeresztúri Petőfi Sándor Általános Iskola új épületszárnyának közbeszerzése csak abban az esetben folytatható le, ha Magyarország Kormánya nemzeti forrásbó 636 millió rintot tud biztosítani a korábban már elnyert EFOP pályázaton túl. Az Iskola vezetősége, a szülői... 54 12 megosztás”
Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „Tessely Zoltán Június 1,11:05 Megérkezett várva várt hír Ráckeresztúrra! közös munkával és nagy-nagy most már egészen biztosan megkezdÅdhetnek Petőfi Sándor Altalános Iskola felújítási munkálatai. A1333/2021.(V.31.) számú Korm.határozat értelmében, most odaítélt több, mint 636 millió forintos kormányzati támogatásból és már rendelkezésre álló közel 277 millió forintból, zaz csaknem egymillárd forintból, jelenleg az alsó tagozatos tanulók elhelyezeset biztosito, Igencsak leromlott allapotban lévő, földszintes épület részleges bontására átalakítására, bővítésére, valamint egy emeleti szint hozzáépítésére kerül sor. Így valóban egy ΧΧΙ. századi színvonalú. modern, támasztott követelményeknek minden tekintetben megfelelÅ ntézményben folytathatják tovább tanulmányaikat diákok. Hajrá Ráckeresztúr!”
“Hát tényleg hajrá…”

Kapcsolódó cikkek