Száz szerencsés miskolci már a megnyitó előtt kipróbálhatja az új élményfürdőt

Megosztás

Június 12-én nyit Miskolc legújabb, exkluzív élményfürdője, az Ellipsum Élmény- és Strandfürdő Miskolctapolca. Száz szerencsés miskolci azonban már egy nappal a hivatalos megnyitó előtt belemerülhet a habokba a fürdő medencéiben – adta hírül a polgármesteri hivatal sajtóosztálya közleményben.

Ehhez a leírás szerint nem kell mást tenni, mint helyesen válaszolni a nyitáshoz kapcsolódó nyereményjáték kérdéseire az Ellipsum Facebook oldalán.

A nyeremény 25 családi belépő két felnőtt és két gyermek részére az Ellipsum Élmény- és Strandfürdő nagyközönség előtti ünnepélyes megnyitóját megelőző napon, 2021. június 11-én (pénteken) 16.00 és 20.00 óra között tartandó exkluzív, zártkörű rendezvényre.

A JÁTÉK IDŐTARTAMA: 2021. május 28., 10:00 – 2021. június 4., 10:00

SORSOLÁS: 2021. június 4.

A nyerteseket email-ben értesítik, a szerencséseknek az értesítést követően legkésőbb 2 munkanapon belül kell visszajelezniük a részletek egyeztetéshez.

A nyereményjátékban csak 18 éven felüli, miskolci lakcímkártyával rendelkezők vehetnek részt, a fürdőbe – a hatályos veszélyhelyzeti intézkedéseknek megfelelően – csak védettségi igazolvánnyal rendelkezők léphetnek be!

A játék IDE KATTINTVA érhető el.

Kapcsolódó cikkek