Egy bulvárlap szerint az államtitkár szexbotrányba keveredett a TV2 csinos műsorvezetőnőjével, Kovács Zoltán perelni fog

Megosztás

Egy más birtokába jutott telefon tartalmára hivatkozva hozták le a botrányt keltő hírt, Kovács azonnal tagadta a vádakat és jogi lépéseket ígért.

Egy telefon tartalmára hivatkozva állítja azt egy bulvárlap, hogy az államtitkárnak viszonya van egy ismert műsorvezetővel. Kovács szerint minden állítás hazugság.

Finoman szólva is durva dolgokat állít egy ellenzéki hangvételű bulvárlap Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkárról, és a TV2 műsorvezetőjéről, Orosz Barbaráról. Az interneten egyre jobban terjedő írás alapján kettejüknek viszonya van, a Pesti Riport névre hallgató oldal mindezt egy közös képpel is illusztrálja. Az oldal mögött a Privátkopó.hu-ból ismerhető Valencsik Ferenc áll.

A történetet nem részleteznénk, és nem akarta különösebben részletezni Kovács Zoltán sem, aki a hvg.hu kérdésére arról, tervez-e valamiféle válaszlépést, az alábbi választ küldte a miniszterelnöki kabinetiroda sajtóosztályán keresztül:

Alaptalan ostobaságokkal nem foglalkozom. Mivel a hivatkozott írás minden állítása hazugság, a többi a jogászok dolga. A szükséges jogi lépéseket tehát megteszem.”

Az ügyben kerestük a másik érintett Orosz Barbarát is, aki cikkünk megjelenése után írásban reagált kérdésünkre: “Példátlan besározási hadjárat folyik ellenem egy fake newst gyártó portálon, ahol elképesztő valótlanságokat állítanak. Félelmetes, hogy ma ilyet bárkivel megtehetnek, bárki válhat céltáblává, bárki személyiségi jogait hamis vádakkal porba tiporhatják. Manapság az álhírek világában bármi manipulálható, torzítható. Ezért fontos, hogy hiteles forrásból tájékozódjunk. A magánéletemről ahogy eddig, ezentúl sem nyilatkozom. A szükséges jogi lépéseket pedig természetesen megteszem” – válaszolta a TV2 műsorvezetője. (Hvg.hu)

Kapcsolódó cikkek