Orbán sokadik döbbenetes mondása élő adásban, ismét megmutatta, az asszonyoknak hol a helyük

Megosztás

Sokadszor derül ki, hogy miniszterelnökünk szemében a női nem mennyit is ér és mire is való. Igaz, most legalább nem “asszonyságokról” beszélt. Orbán Viktor nem is hallott még arról, hogy a nők is dolgoznak és nem cselédek?

A Facebookon Dobrev Klára osztotta meg gondolatait a miniszterelnök újabb, elképesztően degradáló kijelentésével kapcsolatban.

“Hallom, hogy Orbán Viktor szerint a lányokat, nőket, asszonyokat gyötörte meg leginkább a járvány, mert a nőknek nem csak dolgozniuk kell, és tanulniuk az otthonmaradó gyerekekkel, de még “el is kell látniuk” a fáradt férjüket, miután hazamegy a munkából.

Sajnálom a miniszterelnök családjának nőtagjait. Láthatóan el sem tudja képzelni, hogy vannak apák, akik igenis tanulnak a gyerekükkel, és vannak férjek, akik lehetőség szerint kiveszik a részüket az otthoni teendőkből. Hogy vannak olyan férfiak, akiket maximum akkor kell “ellátni”, amikor betegen fekszenek otthon, mert egyébként se nem csecsemők, se nem szultánok.

Egyenlő felek, akik partnerként tekintenek a feleségükre, nem pedig cselédként. És éppen ettől lesznek igazi férfiak.

Sajnálom, hogy a miniszterelnök nincs közöttük, a családja helyett is.”

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és , szöveg, amely így szól: „A LÁNYOKAT, NŐKET, ASSZONYOKAT GYÃTÖ–RTE MEG LEGINKÁBB A JÁRVÁNY. NEKIK EL IS KELL LÁTNIUK A FÁRADT FÉRJÜKET, MIUTÁN HAZAMEGY A MUNKÁBÓL." ORBÁN VIKTOR 2021.04.30. dk Demokratikus Koalíció LEGEURÓPAIBB PART”
“De hát Gyurcsány felesége úgyis csak Soros embere lehet…”

Kapcsolódó cikkek