Jövő héten nyitnak Mészáros Lőrinc szállodái – a kommentelők szétszedik az állami pénzen meggazdagodott milliárdost

Megosztás

Bár a nyitással egy időben némi alamizsnát odahajított a végtelenségig kizsigerelt egészségügyi dolgozók egy kis százalékának, de a közvéleményt nem sikerült meggyőznie arról, hogy valójában egy jótétlélek.

Május 7-től megnyitja tíz szállodáját a Hunguest Hotels, három közülük all inclusive akciót is kínál vendégeinek – írja az MTI-hez eljuttatott közös közleményében Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Opus Global és a Hunguest Hotels.

A közlemény szerint a szállodalánc „a társadalmi felelősségvállalás jegyében” szeretné kifejezni köszönetét a járványban megfeszítetten dolgozóknak, ezért az első 1000 egészségügyi dolgozó díjmentesen foglalhat két főre, két éjszakára szóló csomagot félpanziós ellátással, a kijelölt öt szálloda valamelyikébe. „Ezen túl az egészségügyi dolgozók 25 százalékos kedvezményt vehetnek igénybe a következő három hét során történő foglalás esetén 2021. december 17-ig” – tették hozzá.

A szállodát a kormány terveinek, és a négymillió beoltott elérésével rövidesen hatályba lépő szabályoknak megfelelően a védettségi igazolvánnyal rendelkezők és a velük érkező gyerekek vehetik igénybe. „Az üzleti célú vendégek változatlan keretek között vehetik igénybe a szállodák szolgáltatásait” – írják.

A Telex.hu Facebook-bejegyzésénél pedig elszabadult a pokol, a közvélemény ugyanis leírta valós véleményét Orbán Viktor milliárdossá vált pajtásáról és a szállodanyitásról is. Ezekből szemezgetünk most.

“Végül is bármennyi eü dolgozó foglalhat ingyen, hiszen úgysem mehetnek szabadságra! Viki megint jól kitalálta. Nesze semmi fogd meg jól.”

“100 egységet “elnyer” tenderen, jótékony marketingfogással “visszaad” 0.1-et! Bravó Lölő, te intellektuális géniusz!”

“Ebben benne van a lényeg. A te pénzedből fizetett kampányfogás, amely során még lopnak is, hiszen a haver látja majd a hasznát. Belekötni csapda, mert egy mondatban el lehet intézni azzal, hogy a hősöktől akarod elvenni a pihenést. Mondjuk úgy, hogy a politikai marketing a korrupció azon formája, amelyben a megvesztegetett fél fizet.”

“Akkor hogy a kedélyek megnyugodjanak… az ORDENÁRÉ NAGY, KÖZPÉNZBŐL ÖSSZEMUTYIZOTT vagyonkájából de cuki, hogy gondolt a kizsigerelt szarrá szívatott eü dolgozókra. Majdnem 1%-uk akár, ha elég gyors, akkor igénybe is veheti….

“Ne aggódj Lölő, le lesznek foglalva azok a szállodák. Most a vendégek, később az ügyészség.”

“Azt az önzetlen és nagy szívét.. már értem, hogy miért szeretett bele Andrea.. 🥺❤️

“Nagy ötlet volt ez a médiás Andi lány mellé. Máris hogy hasítanak🤬

“Ha jól értem: ha pihenni szeretnék egy szállodában, akkor kell a védettségi igazolás. Ha üzleti úton vagyok, akkor nem.. Nagyon intelligens vírus…..”

“Nem akarok p*cs lenni, de hát ez nem kívánságműsor…Én eddig mindenhova ingyenesen foglaltam szállást. Fizetni csak távozáskor kellett… 😉

“Gondolom mi sem egyszerűbb ma, mint egészségügyisként kivenni 2 nap szabit nyaralásra… 🤦‍♀️😏 családosoknak meg eleve felejtős.”

“Ellopok egy autót, majd visszaadom a gazdájának a kocsiban talált illatosítót. Tehát milyen jó gyerek is vagyok én. Tessék nekem tapsolni!”

Kapcsolódó cikkek