Vezető szerkesztő lett a Pesti TV-nél a Fidesz egyik kedvenc migrációs szakértője

Megosztás

Nyilván semmi összefüggés nincs a kettő között, csak meghökkentő véletlen, hogy a migrációról mindig Georg Spöttle véleményét kérdezik, ami valamiért mindig tökéletesen alátámasztja a Fidesz-KDNP aktuális álláspontját.

Georg Spöttle vezető szerkesztő lett a Pesti TV-nél – írja a Media1.

A portálnak a tavaly indult tévécsatorna programigazgatója, Huth Gergely a kinevezés kapcsán azt mondta, hogy „elsősorban kreatív tudása és nemzetközi kapcsolatai miatt esett Spöttle-re a Pesti TV választása”, hozzátette, hogy a kinevezéstől is azt remélik, hogy a Pesti TV „ígéretesen alakuló nézettségét” tovább tudják növelni.

Media1 emlékeztet, hogy Spöttle korábban a Pesti TV vendégeként arról beszélt, tagja és aktivistája a Fidesznek.

A biztonságpolitikai szakértő rendszeresen megszólalt a közmédiában is, elsősorban a migrációval kapcsolatban fejtette ki a véleményét. A kormánypárt ufóhívő biztonságpoltikai szakértője a Fidesz jelöltje volt a 2019-es önkormányzati választáson Szentesen, igaz, nagyon kikapott akkor.

Huth Gergely egyébként még azt is elmondta a Media1-nek, hogy mostanra sokat javult a Pesti TV nézettsége, elmondása szerint a múlt héten is előfordult, hogy néhány nap az esti órákban fej-fej mellett voltak olyan csatornákkal mint például a Hír Tv vagy az ATV. (Hvg.hu)

Kapcsolódó cikkek