Döbbenetes: Csak kitalálta a pénzszállító, hogy késes támadás érte

Megosztás

Valójában nem támadták meg szerda délután az Árkádban azt a pénzszállítót, aki erről aznap délután bejelentést tett a rendőrségen – számolt be róla a Telex. A Budapesti Rendőr-főkapitányság csütörtöki sajtótájékoztatóján elmondták: szerdán négy perccel három óta után érkezett bejelentés arról, hogy egy pénzszállítót megtámadtak egy X. kerületi bevásárlóközpontban.

„A támadásban a bejelentés szerint sem személyi sérülés nem történt, sem értéket nem tulajdonítottak el. A rendőrség nagy erőkkel vonult a helyszínre, és rablás kísérlete miatt indított nyomozást” – mondták el.

A kamerafelvételek átnézése és a tanúk meghallgatása után pár órán belül kiderült, hogy nem történt rablási kísérlet. A pénzszállító munkatársa ezután bevallotta, hogy nem támadták meg, csak azért találta ki a történetet, mert unalmas az élete, elismertségre, izgalomra vágyott, ahogy fogalmazott: „Be akartam vágódni a kollégáknál.”

Hatóság félrevezetése miatt indult eljárás ellene, a rablás kísérlete miatt indult nyomozást lezárták. A pénzszállító cég munkatársáról – koráról, életkörülményeiről -, illetve az eljárásról egyéb részletet nem közöltek.

Telex.hu

Kapcsolódó cikkek