Jakab válasza Deutschnak: “Ne provokáljatok, Tamás!”

Megosztás

Kedd reggel egy terjedelmes interjú jelent meg a Telexen Deutsch Tamással, melyben a Fidesz-alapító arról beszélt, hogy szerinte Jakab Péter panelprolinak akar látszani. Jakab ezt nem hagyta annyiban, délutáni Facebook-posztjában reagált Deutsch mondataira:

„Kedves Tamás, attól még, hogy frakcióvezető lettem, nem kezdek el urizálni. Ez nem a Fidesz, ahol lassan a WC-re is luxusrepülővel mennek a ficsúrok. Mifelénk nem szokás rázni a rongyot, főleg akkor nem, amikor a nép nyomorog. A nép, amelynek a pénzéből élsz, és akik neked csak »panelprolik«️”

– írta Jakab.

A Jobbik elnöke több tiszteletet kér, bár tudja, hogy a Fidesznél

„mindenki annyit ér, amennyije van. Ahogy Lázár János kollégád mondta: »akinek nincs semmije, az annyit is ér«️”. Jakab ironikusan azt írta, hogy Orbán Viktor a kivétel, „akinek te elhiszed, hogy nincs egy forintja sem, bár szerinted 2010 óta mindenkit ő tett itt gazdaggá. Micsoda önzetlen gyerek ez az Orbán Viktor. Ő nem urizál, ő szegény, csak mindenki más lett milliárdos a környezetében”

– írta a pártelnök.

Jakab szerint Deutsch hülyének néz egy országot:

„Szerinted »pofátlanság«️ beleszólni, hogyan élnek a Mészáros-félék, szerintem meg provokáció, ahogy élnek. Egy ország provokálása. Ne provokáljatok, Tamás!”

Hozzászólások

Related posts