Néhány centi híja volt a durva, frontális balesetnek, mindezt a rendőrök szeme láttára – videó

Megosztás

Az Audi sofőrje túl gyorsan vette be a kanyart és centimétereken múlott, hogy nem egy óriási becsapódással végződött a történet.

Összehangolt akció Kaposváron és vonzáskörzetében, 41 szabálysértővel szemben léptek fel a somogyi rendőrök.

A szabályszegők hatékonyabb kiszűrése érdekében a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti szakemberei 2021. március 30-án Kaposvár és vonzáskörzetének forgalmát ellenőrizték fokozottan.

Az akció célja a többi közlekedőt veszélybe sodró, illetve hátrányba hozó, szabálytalanságokat elkövető autósok forgalomból történő kiszűrése volt. A rendőröknek többek között az elsőbbségi szabályok be nem tartása, a tilos jelzésen áthaladás, valamint a passzív biztonsági eszközök használatának elmulasztása (biztonsági öv, gyermekbiztonsági rendszer) miatt összesen 41 esetben kellett intézkedniük. Az ellenőrzést öt civil gépkocsival és három járőrautóval végezték.

0:25-nél az ominózus eset, rossz vége lehetett volna a felelőtlen száguldozásnak

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság megyeszerte tervez további, hasonló jellegű forgalom-ellenőrzéseket. Kérjük a közlekedésben résztvevőket, hogy mindig tartsák be a közúti szabályokat! Ne sodorják veszélybe magukat és a többi közlekedőt azzal, hogy a szabályokat áthágva, azokat megkerülve vezetnek!

…hogy mindenki hazaérjen! (Police.hu)

Kapcsolódó cikkek