Tragédia! Egy lavórral letakart mély kútba esett a kisfiú, életét már nem lehetett megmenteni

Megosztás

Elég néhány másodperc oda nem figyelés egy kisgyermekes családnál és máris beüthet a legnagyobb baj. A kisfiú játszogatott kint, amikor egy rövid időre felnőtt felügyelet nélkül maradt és máris tragédia történt Hatvan mellett.

Borzalmas tragédia történt a Hatvan melletti Nagygomboson. Egy 15 méter mély, kézzel ásott kútba esett bele egy hároméves kisfiú. A gyermek életét már nem lehetett megmenteni, belehalt sérüléseibe. A tragédia a család kertjében történt, szombat délután.

A Blikk információi szerint a kisfiú nagyobb lánytestvérével játszott kint, a szülők feltehetőleg a házban tartózkodtak. Úgy tudjuk, a kút le volt takarva egy lavórral, amelyre még egy követ is tettek. Azt még nem lehet tudni, hogy azt ki mozdította el.

Lánytestvérével játszott a kisfiú, aki beleesett egy kútba / Fotó: Police.hu

– Nagyon rendes család, a szülők imádták a két gyereküket. Tudom, hogy most sokan a szülői felelősséget boncolják, de sajnos ilyen tragédia a legnagyobb odafigyelés mellett is előfordulhat. Elég egyetlen perc, amikor a felnőtt nem figyel, berohan valamiért a házba, és már meg is van a baj. Úgy hallottam, hogy borzalmasan kiborultak, gyakorlatilag sokkot kaptak mindketten, amikor kiderült, hogy a pici menthetetlen – mondta el lapunknak egy helybéli férfi.

Információnk szerint a mélyre ásott kútban öt méternél akadt fent a kisfiú teste. A mentést a puha talaj sem segítette, ami biztos, hogy víz nem volt a kútban. A család költözni készült, már el is adta az ingatlant, de még egy ideig benne éltek. A rendőrség az esetet büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Kapcsolódó cikkek