Átverés Varga Judittal! A Facebookon a miniszter asszony képeit csalók használják fel, ne dőljünk be mi sem

Megosztás

Egy külföldi kamuprofil lopta el Varga Judit képeit és sikeres üzletasszonynak adja ki magát, ám a profil természetesen nem valódi.

Valószínűleg sikeres és erős nőnek akart tűnni az az ember, aki úgy döntött, Sheila Lawrence néven kezd el gyanúsan jó ajánlatokat töltögetni egy londoni lakások adás-vételével foglalkozó csoportba. Elsőre nem is lenne olyan érdekes, hiszen láttunk már kamuprofilt 2500 fontot ajánlani szinte munka nélkül, de ez a kamuprofil most különleges: a sikeres imidzs kialakításához ugyanis nem mástól lopott képeket, mint Varga Judittól, Magyarország igazságügyi miniszterétől.

A Varga Judit képeivel visszaélő illető még 2020 decemberében regisztrált Facebookra, hogy profiljára hónapok alatt töltögesse fel a fideszes politikus képeit, amin a családja, a kutyája társaságában, illetve a Parlamentben látható. Akkor sem túl nehéz kiszúrni, hogy kamuprofilról van szó, ha az ember valamiért nem ismeri Magyarország vezető politikusait arcról.

Azért próbálnak megtenni mindent, hiszen nemcsak Varga Judit mosolygós képét tették ki #smile challenge szöveggel, de még kommentelők is érkeztek, akik természetesen nagyon szépnek tartják Varga összes képét (legyünk őszinték, igazuk van).

Megjegyzés: Közben a valódi Varga Judit nem gyanús pénzszerzési lehetőségeket ajánl Facebookon, hanem például az Európai Bizottság alelnökének, Vera Jourovának üzenget. Jó üzletet viszont valószínűleg tényleg tud kötni, hiszen férjével 200 millióért vásároltak ingatlant nyolcmilliós önerővel. (Hvg.hu)

Kapcsolódó cikkek