Meg vagyunk mentve, Tállai András szerint Magyarországon már 1500 milliárd embert beoltottak

Megosztás

Ez tizennyolc órán keresztül kint is virított a képviselő Facebook-oldalán. Csak remélni tudjuk, a többi számadattal nincsenek ekkora aránybeli tévedések.

Tállai András, a NAV korábbi elnöke, a Pénzügyminisztérium pénzügyi államtitkára annak öröméből posztolt a Facebookon, hogy Magyarországon jól halad az oltási program, és már 1500 milliárd embert sikeresen beoltottak.

Valószínűleg arra gondolt, hogy szombatra Magyarországon a beoltott emberek száma átlépte a másfél milliót, de hát ugye kicsire nem adunk.

Viszonylag gyorsan elszabadult a pokol a poszt alatt, a képet javították is, de a hozzászólások továbbra is kritikusak maradtak, ezért a végső megoldás az lett, hogy – 18, internetidőben mérve végtelen óra után – inkább törölték az egész posztot a francba a volt NAV-elnök oldaláról. De természetesen most is működött az a szabály, hogy ami egyszer felkerült az internetre, az ott is marad.

Egyébként, ha Magyarország már beoltott volna 1500 milliárd embert, akkor már tuti nem lenne szükség korlátozó intézkedésekre, ez ugyanis a Föld teljes lakosságának közel kétszázszorosa. (Telex.hu)

Kapcsolódó cikkek