Hrutka János nyíltan kiállt Gulácsi Péter mellett, a kormányzati pénzen növekvő Spíler TV máris kirúgta

Megosztás

Egy másik szakértőt korábban azután menesztett a csatorna, mert bírálni merészelte a Mészáros Lőrinchez köthető 2Rule márkát. Gulácsi a szivárványcsaládos véleménynyilvánítása miatt került kereszttűzbe, Hrutka kiállt mellette, már csomagolhatott is. Hogy van-e összefüggés, mindenki döntse el maga.

A Spíler TV szakértője, Hrutka János a Bajnokok Ligája legfontosabb mérkőzésein már nem lesz ott a csatornánál. A 24-szeres magyar válogatott védő éveken keresztül segítette a közvetítéseket, és maga számolt be arról, hogy ez az utazás most véget ért. Nagyon élvezte, de véget ért.

„A mi családügyeink mindig harmóniát sugároztak” – írta posztjában, ami vélhetően célzás Gulácsi Péter kiállására a szivárványcsaládok mellett. Hrutka maga is kiállt a Lipcse és a válogatott kapusa mellett, a szövetségi kapitány, Marco Rossi is azt nyilatkozta, tiszteletben kell tartani a kapus véleményét.

Hrutkát kerestük, de azt válaszolta, mindent leírt, és nem szeretne megnyilvánulni ebben a kérdésben. Bejegyzésének utolsó sorai: „Kihúzott vállal, egyenes gerinccel ülök és mosolygok azóta is. Minden perce megérte.”

A Spíler TV a TV2 csoporthoz tartozik, aminek a tulajdonosa Vida József, akit Mészáros Lőrinc bizalmasaként szoktak emlegetni. A csatornától korábban egy másik szakértőt, Kele Jánost is menesztettek, mert bírálta a 2Rule márkát, ami szintén Mészároshoz köthető. (Telex.hu)

Azért kíváncsiak lennénk az egykori főfideszes Szájer Józsefre, ő hogyan vélekedik Gulácsi tettéről és a Spíler TV lépéséről.

Kapcsolódó cikkek