Ez ciki! Véletlenül a Fradi hivatalos profiljával sértegették az interneten Hadházy Ákost

Megosztás

Egy normális demokráciában ennek komoly következménye lenne, így egy kétmondatos kommentár, semmi elnézéskérés. Így működnek a dolgok jelenleg Magyarországon. Nem is olyan nagyon régen a hivatalos megyei híroldal, a Boon.hu csúszott bele hasonló kellemetlen szituációba, amikor Veres Pálra tett sértő megjegyzést hivatalos profiljával.

A független képviselőt a klub egyik munkatársa akarta szidni, de nem vette észre, hogy az FTC profiljával van bejelentkezve épp.

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő rendszeresen kommentel az elmúlt hónapokban kiegészítést a kormányközeli média hírei alá, de arra talán ő sem számított, amit az egyik beszélgetésben kapott: a Ferencvárosi Torna Club hivatalos Facebook-profiljával választolt neki, ráadásul nem is túl szépet:

Hitvány ember vagy. Pont”

– áll a nem túl barátságos kommentben.

A C-közép szurkolói oldal által kiszúrt kommentet valószínűleg véletlenül írták a Fradi profilja alatt, a klub az ezt firtató kérdésekre el is árulta, hogy az FTC hivatalos oldalához hozzáférő egyik munkatársa volt figyelmetlen. “A hibát a kolléga elismerte, ezért megrovást kapott. Az ügyet az FTC lezártnak tekinti” – áll a válaszban.

Hvg.hu

Ha visszaemlékszünk, alig néhány hónapja, amikor Veres Pál fertőződött meg koronavírussal, a Boon.hu szerkesztője ugyanezt a hibát elkövette, hogy az elméletileg független megyei híroldal profiljáról írt sértő megjegyzést a miskolci polgármesterre. Erről bővebben ITT ÍRTUNK még ősszel.

Kapcsolódó cikkek