Óriási oltásokat kap a kaotikus kormányzati oltókampány az interneten

Megosztás

A vélemények nagyon széles spektrumon mozognak, a teljes oltásellenességtől az azonnal vakcinát és szervezettséget követelőkig. Abban nagyon sokan egyetértenek, hogy a magyarországi oltás kampánya és lebonyolítása szervezetlen és óriási késésben van.

A Facebookon is kampányol a kormány az oltáshoz szükséges regisztráció elvégzéséért. Amit azonban a bejegyzéshez tartozó kommentszekcióban láthatunk, nem semmi. Ebből szemezgetünk, érdekes olvasmány.

“Inkább arra görcsöljetek rá, hogy aki már egyszer regisztrált, legyen rajta a listán!Illetve normalizàljàtok a listakiküldést, mert ami jelenleg folyik, az tragikomédia.”

“Te mondod, hogy kínaival oltassam magam, a te hangod mélyebb!” 

“Januárban regisztráltam de az oltásom még a kanyarban sincs…kezdem azt hinni hogy előbb leszek covidos mint hogy megkapjam az oltást..”

“Hiaba regisztraltam, majus 40-en sem kerulok sorra…. Az aktiv korosztalynak eselye sincs erre jelen pillanatban, pedig minden nap ki vagyunk teve a fertozesnek a tomegkozlekedesben, munkahelyen……”

“Lesz oltás is?? Vagy csak beragadt a lemez nálatok ezzel a regisztrálósdival??”

“Én senkitől sem sajnálom az oltóanyagot. Viszont most azt mondom, hogy aki már az egész kampány legelején regisztrált, arra jó lenne ha már sor kerülne. Vagyis, az egész eddig hezitáló Mari néni álljon a sor végére! Családapák, családanyák várakoznak oltásra, akik családjukat féltve várják a hívást, hogy jöhetnek. Sok aktívan dolgozó szellemi – és fizikai munkás ugyanebben a cipőben jár. Annyi a “bűnük”, hogy nem idősek. Pedig ez az új mutáns rájuk is most veszélyes.”

“Ha az emberek veszélyesebbnek éreznék a vírust, mint bármelyik oltást ellene, nem lenne szükség ekkora propagandára…Ebből is látszik, hogy a többséget nem sikerült teljesen meghülyíteni! Szerencsére!!!Továbbá, elvesztették a bizalmukat a politikusokban! Pártállástól függetlenül!Pontosan tudják, hogy nektek Ők nem számítanak, ahogy az egészségükért “aggódásotok” is csak hazugság, minden szavatokkal együtt!😉🤬🤮

“És a regisztráció megvéd a vírustól?Szerintem sem.Jó lenne, ha az eddig regisztráltak kapnának védőoltást , utána lehetne buzdítani a további regisztrációra.”

“3 hónapja regisztráltunk!, és semmi!!!! Nagyon – nagyon nem ertem! Hol és miként akadozik???”

“1 éve csak azt halljuk hogy nem lehet tudni….. de most 1 hétre pontosan meg tudjátok mondani, hogy mikor lesz a legerősebb hullámzás 🤣🤣 jó elhisszük!!🤣🤣

“Az oltás akadozása NEM CSAK budapesti jelenség. Pénteken beadtak 64 ezer vakcinát, ez kiváló! Szombaton beadtak 26 ezret. Ez nagyon rossz hír! Elfogyott valami??? MIÉRT NINCS SEMMILYEN SZEMÉLYES TÁJÉKOZATÁS A SORRENDÜNKRŐL? A 1818-AS SEMMIT SEM TUD/MOND RÓLUNK!!!!!MIÉRT NEM KAP A HÁZIORVOS TELJES LISTÁT A PÁCIENSEIRŐL????”

“Magyarország kormánya ellen nincs véletlenül védőoltás?”

“Az oltási igazolvány fél évig érvényes!Arról beszéljetek,hogy akkor fél évente kell a védőoltás és ezt az őrületet el akarjátok húzni amíg pár Mészáros féle meg nem szedi magát belőle?”

“Regisztráltam még decemberben. Elvárnék legalább egy visszajelzést, hogy regisztrálva vagyok, de ebben is nagyon bénák vagytok!!!”

“Egyszerűbb lett volna , hogyha a kormány ezt rábízta volna az Egészségügyi dolgozókra , akik ezt normálisan meg is tudták volna szervezni “

Kapcsolódó cikkek